cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 one ui güncelleme sonrası hatalar ve performans düşüşü

(Topic created on: 09-27-2024 08:38 PM)
143 Views
vertebra
Active Level 3
Options
Galaxy S

S23 one ui 6.1.1 güncellemesi aldıktan sonra telefon sanki dokunmatiğe geç cevap verir hale geldi. Ayrıca ana ekranda yukarıdaki menüyü aşağıya çekerken elimizi yavaş hareket ettirirsek algılamıyor. Simgelerde daha tıklamadan üzerine gelinince renk değiştiriyor böylece simgeye uzun süre basılı tutulup açacağımız menü açılmadan simge renk değiştiriyor ayrıca bir uygulamaya tıkladığımızda sanki geç açılıyor ilizyonu oluyor.

Videoyu ekliyorum sizde de durum böyle mi?

16 Comments
HsCobra
Active Level 7
Galaxy S
Bende sorun yok s23 fe
vertebra
Active Level 3
Galaxy S
Valla videodaki gibi olması çok sinir bozucu bazen gelmiyor o üstteki menü. Bir de alışmışım o şekilde menüyü çekmeye arada gelmeyince direkt farkettim. Bir de simgelere daha tıklamadan elimiz simgenin üzerine gelince bile renk değiştiriyor (videoda onu da göstermeye çalıştım) sizde o var mı?
HsCobra
Active Level 7
Galaxy S
Bende hiç sorun yok teşefpn zaman la daha da oturur brnce
Galaxy S
Hayatları yalan samsung,u kötülemek için herşeyi yapıyorlar bende s4u da var s3u daa ikiside yağ gibi akıyorr ikiside çok iyi canavar gibi bi boş yapmayın
0 Likes
vertebra
Active Level 3
Galaxy S
Arkadaşım iyi misin sen videosunu ekledim ya. Bakmadan mı yorum yapıyorsun ya
0 Likes
Galaxy S
Ama kafamız nasıl güzel nasıl güzel 😂
0 Likes
Galaxy S
Senin telefon komple sıkıntılı kardeş ozaman güncellemede sorun yok
vertebra
Active Level 3
Galaxy S
Muhammet bilerek mi yorum yapıyorsun sırf yapmış olmak için mi yorum yapıyorsun. Güncellemeyi yeni yaptım güncellemeden sonra başıma gelen şeyi paylaşıyorum. S23 sahibiyim neden samsungu kötüleyim. Samsungu kötüleyecek olsam samsungun kendi uygulamasındaki toplulupa neden yazayım? Ayrıca sende s23 mü var da normal senin cihazında sorun var vs diyorsun? Güncellemeden önce sorun yoktuda yeni mi oldu bu sorun.
0 Likes
SSonmez
Active Level 5
Galaxy S
Ekran kaydi almissiniz , iyi yapmissiniz, samsung destege yazin bence ve de uzak baglanti ile kontrol etsinler, 8 e kadar calisiyorlar, arayip kayit olusturursaniz yarin sabah sizi pazar gunu arar ve uzak bağlantı ile kontrolleri yaparlar, yoksa kullanilmaz ki böyle telefon