cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 kasma sorunu

(Topic created on: 06-28-2023 09:17 PM)
1483 Views
burhan2706
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba

S23 telefonumu 1 hafta oldu alalı fakat bazı uygulamalarda (şuan için trendyol ve lcwaikiki uygulamalards oluyor) sürekli kasıyor. Bu uygulamaları kullanamıyorum nedereyse. Örnek video aşağıdadır
Bu sorunu bir ben mi yaşıyorum yoksa uygulamalardan mı kaynaklı.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Durumu uzaktan erişim ile kontrol ettirebilirsiniz. Yetkili ve bilgili kişiler, sorununuzu çözmek için ellerinden geleni yapacaklardır.

Uzaktan erişim için linki inceleyebilirsiniz:

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

View solution in context

Solution
ygtknca
Active Level 10
Galaxy S
Dostum videodaki bir kasma sorunu gözükmüyor o gri ekran açılıyor ve böyle bir şeyler yüklenir gibi loading ekranı beliriyor ya o İnternet hızınla alakalı ek olarak şu an trendyol ve lcw uygulamaları sorunlu olabilir uygulamaların önbelleklerini bu androidde oluşan genel sorun s23 gibi bir telefonda onların kasası imkansız 1tapcleaner uygulamasını indir günlük düzenli olarak önbellek sil bende A53 var onda kasmıyor mesela trendyol **bleep** fotoğrafların yüklenmemesi geç gelmesi vs vs hem İnternet ile alakalı olabilir hem önbellğin çoğalması ile sadece bu uygulamalarsa böyle ise telefonunda sorun yok bu Androidde oluşan genel sorun çünkü açık sistem Android ve bir ton cihaz var sende kasan bende kasmaz bende kasan sende kasmaz mesela bu çok değişkenlik gösterir ama bu tarz uygulamalarda gösterir mesela sen yeni çıkmış yüksek grafikli bir oyunu ultra ayarda oynarsın ben oynayamam mesela çok takılma böyle durumlara güncelleme bekle aylar boyu düzelmezse stock rom kur baştan her türlü düzelir dert etme yani cihazınds hiçbir sorun yok.

View solution in context

10 Comments
Vueennx
Active Level 7
Galaxy S
Sil yükle yap
Eski sürümü yükleyip test et
layns-S23
Active Level 5
Galaxy S
Bende S23 256Gb sürümü var gayet hızlı hiç sorun yaşamadım , uygulamalarını güncelleme yap, galaxy store dan da güncelleme yap . Sistem güncellemelerini kontrol et.
burhan2706
Active Level 1
Galaxy S
Tüm güncellemeleri yaptım fakat düzelmedi
burhan2706
Active Level 1
Galaxy S
Merhabalar
Dediklerinizi denedim fakat yine aynı kasma mevcut maalesef
Solution
Galaxy S
Durumu uzaktan erişim ile kontrol ettirebilirsiniz. Yetkili ve bilgili kişiler, sorununuzu çözmek için ellerinden geleni yapacaklardır.

Uzaktan erişim için linki inceleyebilirsiniz:

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
burhan2706
Active Level 1
Galaxy S
Açtım talep teşekkür ederim
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy S
Sorun uygulamalardan kaynaklı merak etmeyin . Benzer sorunlar bende de oluyor :)
burhan2706
Active Level 1
Galaxy S
Umarım öyledir :)
Samsung80
Active Level 8
Galaxy S
Kardeş senin kasıyor dediğin şey benim telefonun normal çalışma durumu zaten. Bence bir problem yok.