cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ultra yazılım sorunu

(Topic created on: 03-22-2025 09:36 PM)
210 Views
SerkanK
Active Level 1
Options
Galaxy S

Cihazı 1 hafta önce aldım fakat ilk günden bu yana arka planda "kişi saklama" diye bir sey çalışıyor. Ne yaptıysam çözemedim. Sadece google kişiler senkronizasyon kapattığımda telefondaki aşırı donma ve kasma biraz azaldı fakat şarj yarım gün ancak dayanıyor. ayrica elimdeki telefon sanki amiral gemisi değil de cok ucuz bir telefon gibi psrformans gösteriyor 

image

6 Comments
plochy
Active Level 7
Galaxy S
Cihazınızı ilk aldığınızda/eski cihazınızı sıfırladığınızda bu sorunların gerçekleşme durumu çok 1 ay a yakın bekleyin eğer devam ederse samsung smart tutor ile yardım alın eğer işe yaramaz ise yetkili servise başvurun
0 Likes
SerkanK
Active Level 1
Galaxy S
Hocam cihazın öğrenme süreci gibi bir durum değil bu. Eşimde s22 ultra var, onda böyle bir sey hiç olmadı mesela. Bu kesinlikle yazılımsal bir problem fakat ne olduğunu çözemedim
0 Likes
darwin33
Active Level 5
Galaxy S
Kişi saklama her zaman çalışan bir hizmet dostum. Kapatarak neyi amaçlıyoruz anlamadım? Ayrıca ilk 1 ay şarj ve ısınma sorunu yaşaman doğal sonra tel stabil oluyor
0 Likes
SerkanK
Active Level 1
Galaxy S
Google kişiler senkron açıkken cihaz resmen kağnı gibi çalışıyordu. Onu kapatınca bir nebze düzelir gibi oldu. Bu normal mi sence?
0 Likes
Muhammed2109
Active Level 6
Galaxy S
Hocam ayarlardan performans profilini yükseğe alabilirsiniz, performansı iyileştirecektir. Ayrıca ısınma ve takılmadan çok şikayetçiyseniz ekran çözünürlüğünü Wqhd yerine Fhd ye almanızı tavsiye ederim.
0 Likes
SerkanK
Active Level 1
Galaxy S
Bunlar zaten bu ayarda
0 Likes