cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Garanti sorunları one ui 7

(Topic created on: 05-07-2025 09:56 PM)
162 Views
marveldrstrangemaxim
Active Level 6
Options
Galaxy S

Normalde her şirket yazılım güncellemesini telefonun sağlığı ve ömrü için yapılması gerektiğini söyler; bu doğru bir yaklaşımdır. Peki çok fazla modelde (benimki S23 Ultra), birçok optimizasyon sorunu, uygulama donması, kasma ve hatta One UI kaynaklı donma-kasma sorunları oluyor. Bunun dışında pil çok çabuk bitiyor ve buna bağlı olarak daha fazla şarja takılması gerekiyor. Bu durumda garanti ne durumda olacak? Sonuç olarak pillerin belirli bir sağlığı var ve bu güncelleme sonrası pil ömrü normalden fazla kullanılmış oluyor. Samsung yetkilileri buna bir çözüm bulmalı; garantimin geleceği ne olacak? Buna cevap vermek zorundasınız.

2 Comments
ygz_yildirim
Active Level 4
Galaxy S
Samsung ne cevap veriyor ne de güncelleme atıyor kardeşim, hiç ümitlenme. Ben S23 FE kullanıcısıyım, daha resmi One UI 7 bile almadım, artık beklemiyorum dahi. En yakın fırsatta cihazı satacağım. Büyük konuşmak istemem ama Samsung cihazımı sattıktan sonra Samsung'un S harfini zikretmem bile. O kadar tiksindim ki firmadan. Yani Xiaomi falan kullan, yine de Samsung kullanma (Amaç Xiaomi kötülemek değil ama anla işte; adamlar en azından güncelleme atıyor. Bir de o söz verdikleri 7 yıl güncelleme muhabbetindeki cihazlara da böyle atacaklarsa, 3 yıllık güncellemeye denk güncelleme alırlarsa sevinseler yeridir. Hemen hemen 4 ay oldu, hadi 3,5 ay olsun, güncelleme yok. Gelince stabil mi belli değil, salak saçma bir şey…
Galaxy S
Yorumuna katılıyorum. Önceki telefonumda da Samsung Galaxy M31 vardı. M serisinin en iyi telefonu, hatta Samsung'un en güçlü ve uzun süre giden oyuncular için yapılmış ince ve güçlü bir telefondu. Sırf S serisi olmadığı için güncellemesi düşüktü. Ben 5 yıla yakın kullandım. Sırf ekran açık süresi 8 saate düştüğü için telefonu değiştirmek istedim ve S23 Ultra aldım ki s23 ultra da ekran acik max sure 8 9 saat civarında m31 ilk aldığımda ekran açık süresi 20 saate yakındı mükemmel bir telefondu . Bu telefona geçince 120 Hz'in güzelliğini ve bazı özelliklerini sevdim. Sadece arada üretim olarak 3 yıl geçmesine rağmen değişen pek bir özelliğin olmaması, hatta koca One UI 7 gibi felaket bir güncellemeyle telefonu mahvetmeleri, beni bir sonraki telefonumun Samsung olmayacağına ikna etti. Çok teşekkür ederim Samsung'a. Neredeyse fanboy gibi bayıldığım bir şirketken, diğer teknoloji şirketlerini takip ediyor ve onların da özelliklerini beğeniyorum; ama bu sorunlarla bayağı Samsung'dan soğudum.