cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 ile yaşadığım dokunmatik sorunları

(Topic created on: 08-12-2023 09:04 PM)
518 Views
serkantpkn
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar, iphone 13 den düz s23 e geçiş yaptım. Özellikle instagram ve sahibinden gibi uygulamalarda ürün resimleri vb alnalarda kaydırmada sorunlar oluyor. Bazen 3-4 deneme sonrası geçiş yapıyor sağa yada sola. İphone da sağa sola kaydırmalarda hiç sorun yaşamamıştım. Bazen ana ekranda yukarı hareket yaptığımda bildirim paneli vs açılıyor anlamadım gitti.

14 Comments
BK_S22
Active Level 8
Galaxy S
Dediğiniz sorunu anladım ben resimdeki haraket hassasiyetini en düşüğe alarak sorunu çözebilirsiniz birde öyle deneyin Screenshot_20230812_200948_Settings.jpg
serkantpkn
Active Level 1
Galaxy S
Denedim ama olmadı baya birşey denedim ama olmadı.
BK_S22
Active Level 8
Galaxy S
Ekran koruyucu var mı ekranda kalitesiz bir ekran koruyucuysa böyle şeyler olabiliyor ondan kaynaklı değilse en son çare ekransal bir sorundur eğer teknik servislik bir durumsa ilk 6 ay içinde arızalan cihazları samsung değişim yapıyor mutlaka değişim isteyin
serkantpkn
Active Level 1
Galaxy S
İşin kötü tarafıda o, kendi uygulamalarında bir sorun yok.
Solution
serkantpkn
Active Level 1
Galaxy S
Sorun uygulamalardan arkadaşlar. Normalde sahibinden de bir ilan açın resme tıklayın, tam olarak sağa veya sola hareketlerde sorun yok. Ama biraz sağ alttan hafif çapraz yukarı sağ yaparsanız dediğimi anlarsınız. Ben sorunu en azından şöyle çözdüm. Navigasyon ayarında kaydırma hareketleri > aşağıdan yukarı kaydırı açarak çözdüm. Yanlardan seçerseniz o zaman sorun başlıyor.Screenshot_20230812_210357_Settings.jpg