Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Yazılım güncellemesi bitti.Tahmini ocak 2027'de güvenlik güncellemesi bitti ne olacak? Ne olacak benim halim.Güvenlik olarak sıkıntı yaşarmıyım? View Post
s23 fe nin pil sorununu nasıl çözebiliriz var mı çözen View Post
Bugün s25 fe aldık eşime oyuna girdiğimiz zaman benim telefonum A52 onunki s25 fe MLBB oynuyoruz benim sesim ondan bana geri sekiyor oyun sesini... View Post
S25 serisi kasım güncellemesi teste girdi View Post
Arkadaslar benim telefonumda 1 temmuz 2025 yazıyor eylül olması lazım değilmi bakıyorum hala güncel diyor s25 ultra View Post
Üstteki And16 One UI8.0 Alttaki And15 One UI7.0 İnstagram pili biraz daha kullanıyor sanki ha View Post
S21fe 2.nesil kullanıyorumda mümkünmü biryerden and17 yüklemek mesela,mümkün mü bilmiyorum.1 yıl sonra yapılırsa neyi kabul etmiş olurum?... View Post
Şurada s23 ün bataryasından en muzdarip kişi benimdir herhalde bataryasını değiştik yine aynı bataryası küçük ve telefon güçlü gerçekten samsung... View Post
Selamlar samsung s24 ultra ile çektiğim bir videoyu sizlerle paylaşmak isterim 100 mb limit oldugu için görüntünün çözünürlüğünü düşürmek zorunda... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1583 | |
| 936 | |
| 649 | |
| 642 | |
| 547 |
| User | Count |
|---|---|
| 27 | |
| 22 | |
| 12 | |