cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 ile yaşadığım dokunmatik sorunları

(Topic created on: 08-12-2023 06:53 PM)
534 Views
serkantpkn
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar, iphone 13 den düz s23 e geçiş yaptım. Özellikle instagram ve sahibinden gibi uygulamalarda ürün resimleri vb alnalarda kaydırmada sorunlar oluyor. Bazen 3-4 deneme sonrası geçiş yapıyor sağa yada sola. İphone da sağa sola kaydırmalarda hiç sorun yaşamamıştım. Bazen ana ekranda yukarı hareket yaptığımda bildirim paneli vs açılıyor anlamadım gitti.

14 Comments
fansema
Active Level 8
Galaxy S
Ana ekranda hareket yapınca bildirim panelinin açılması telefonun özelliği olmalı
fansema
Active Level 8
Galaxy S
Bu şekildeScreenshot_20230812_184901_One UI Home.jpg
serkantpkn
Active Level 1
Galaxy S
Bu bende kapalı örğineğin
serkantpkn
Active Level 1
Galaxy S
Arkadaşlar demek istediğim bu değil bunu biliyorum :) örneğin sahibinden uygulamasını açın, bir ilana girin resimler arasında sağ eliniz ile ileri geri yapın. Eğer biraz yukarı yada aşağı çapraz gibi bir hareket olursa ekran kayıyor. Aynısı instada da oluyor. Bazen yotubeda oluyor. Sıkıntı sadece sağa ve sola hareketlerde oluyor.
fansema
Active Level 8
Galaxy S
Sahibindendeki olay uygulamanın sorunu gibi geldi bana.
fansema
Active Level 8
Galaxy S
Instagramda öyle bir sorunla karşılaşmadım fakat sahibinden uygulamasında bazen bahsettiğiniz sorun oluyor. Eğer her uygulamada bu sorunlar oluyorsa müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek mantıklı olabilir.
serkantpkn
Active Level 1
Galaxy S
Bir diğer olayda ipnonelar için istediğim tarzda kılıf yüzlerce varken bu cihaza bulamadım. Paper case diye geçen kıkıflar var. 0.3mm incecik aradaım taradım yok.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bu çoğunlugun yasadıgı bir sorun ve kronik dersek abartmış olmayız.
serkantpkn
Active Level 1
Galaxy S
Sorun aslında şu arkadaşlar, navigasyon çubuğunu açtığımda daha stabil çalılıyor. Ama navigasyon çubuğunu kapatırsam doğal olarak geri hareketi ekranın yanlarına geldiği için sorun başlıyor. Ama ben navigasyon tuşlarını görmek istemiyorum nasıl yapsam bilemedim