S24Fe telefonumun pilini 20 nin altına genelde indirmiyorum. İndirdiğim zamanda telefon %5 hızlı bitmeye başlıyor nedenini bilen var mı? İyi... View Post
S24Fe telefonumun pilini 20 nin altına genelde indirmiyorum. İndirdiğim zamanda telefon %5 hızlı bitmeye başlıyor nedenini bilen var mı? İyi... View Post
Hay bu güncellemesini de samsungunda cayır cayır yanıyor batarya View Post
Ocak bitecek 24fe güvenlik güncellemesi hala piyasada yok View Post
Tıktok fazla sorunlu; View Post
Videolar parlıyor, ekran beyazlıyor çok kötü oluyor. Güç tasarrufuna aldım nafile hatta güvenli klasörde dahi denedim yine olmuyor. Elma da direkt... View Post
Kuzenimin telefonunda saçma sapan reklam çıkıyor 10 saniyede bir kapatıyosun bidaha çıkıyor hangi uygulama neden oluyor bulamadım nasıl bulacaz... View Post
İyi akşamlar öncelikle şarjım 54 55 falandı şarja taktım tahmini dolum süresi 3 4 farklı şarj aletinde aşağı yukarı 44 dk falan diyordu. Lakin hiç... View Post
herkese iyi forumlar, s24+ lansman kılıf bulmak zor olduğu için s25+ kılıfı alınırsa uyar mı kullanan yorum yapabilir mi ? View Post
Arkadaşlar s24+ da video gibi yerlerde aydınlatıyor ekranı, Instagramda bazı videolarda parlıyor bazısında kısıyor falan bu nedir? Adaptif kapalı View Post
Zamanında Samsung Galaxy Note10 Plus Kullanmaktaydım. İyiki Bu Yedek Ürünleri Saklamışım. View Post