Original topic:

S23 fe

(Topic created on: 07-15-2025 08:49 AM)
110 Views
Mücahit06
Active Level 7
Options
Galaxy S

Exynos kadar çöp bir işlemci görmedim ben...

Serin bir ortamda oyun oynarken bir telefon bu kadar ısınmaz iğrenç ötesi..... 295 ms görüyorum sıcaklıktan ötürü 
Daha exynos işlemcili telefonların yanından geçmem!! Nerede kötü işlemcili telefon var Türkiye pazarına itmeye çalışırr

image

image

5 Comments
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Exynos 2200 zaten sorunlu bir işlemci. Almadan önce keşke iyice araştırsaydınız. Exynos 2400 ve 2500 şuan gayet iyi işler çıkartıyorlar pek sorunları yok.
0 Likes
Mücahit06
Active Level 7
Galaxy S
Valla hocam nisan 2024 de aldım ilk zamanlar iyiydi bu kadar ısınma yapmıyordu son zamanlarda telefon iyice sapıttı sosyal medya da bile ısınır hale geldi bir yerden sonra parlaklığı bile kısar oldu ısınmadan ötürü o zamanlar yorumlarina baktim emsali olan 8 gen 1'den daha iyi diyorlardi
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
One UI 7'den kaynaklıda biraz daha fazla ısınıyor olabilir. Çoğu cihazda olan bir durum maalesef. One UI 8'de bu tür hataların düzeltilmesi için çalışıyorlar zaten.
Mücahit06
Active Level 7
Galaxy S
Hocam ben hangi exynos islemcili telefon aldiysam 2. Büyük güncellemeden sonra telefon ısınmaya başlıyor exynos işlemcilerde bu kronik max 1 sene ömrü var
Tabi one ui7 de çok stabil bir yazılım değil bunun da payı var
0 Likes
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Son işlemcilerde bunları düzeltiyorlar işte. 2400 ve 2500'de bu sorunlar çok daha az. Maalesef geç farkına vardılar.