Arkadaşlar merhaba, neredeyse 1 senedir Galaxy S24 kullanıyorum. Cihazın pil performansı gerçekten çok kötü. Neredeyse her gün %140-170 seviyelerine... View Post
Merhaba arkadaşlar. Güvenli klasörü aktif kullanan birisiyim. İş ve özel hayatı ayırmama fayda sağlıyor. Güvenli klasördeki uygulamaların içinden... View Post
Max 45 bin tl'm var s24+ almayı düşünüyorum başka tavsiyeniz varmı View Post
Ocak güncellemesi gelmedi degilmi hala View Post
Gsm arena gibi yerlerde hız testlerinde 256 gb modelin ufs 4.0 olmadığı söyleniyor. Çıkan hız testlerinde bu şekildeymiş. Hız ölçümü yapan var mı? View Post
Evet arkadaşlar çalan kişi telefonu satmış 60 bin tlye alan arkadaş sim kart taktığında telefona SMS gitmiş. Polise teslim etmiş arkadaş satın aldığı... View Post
S25 telefonumla foto çekiyorum kendi telefonumla bakınca mükemmel foto renkler ama WhatsApp mesaj olarak atınca renkler soluyor View Post
S25 ultra için koruma amaçlı degil görüntü ve şık tasarım olarak siyahımsı tonlarda kılıf önerisi yapabilir misiniz View Post
şu özelleştirmeyi hiç bir yazılımda yapamazsınız bu kadar kullanıcısına özgürlük veren ui yok 1 kere samsungu satıp vivoya geçtim pişman oldum... View Post