cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 fe veya s22

(Topic created on: 08-03-2024 10:35 AM)
131 Views
ツRODANツ
Active Level 6
Options
Galaxy S
Bu iki telefondan birini tercih edecek olsaydınız, hangisini ve neden tercih ederdiniz?
18 Comments
s23fan
Active Level 5
Galaxy S
Çok zor soru
ıenesb
Active Level 6
Galaxy S
S23fe kesinlikle bende almayi dusunuyorum
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Galaxy S23 FE. Galaxy S22 zaten kronik sorunlu bir cihaz, Galaxy S23 FE'den kötü olacağını sanmıyorum.
darkex
Active Level 10
Galaxy S
amiral gemisi olarak s22 kesinlikle daha iyidir ama güncel olsun diyosan s23 fe ama ben olsam o ısınma şarj sorununa rağmen s22 alır da fe almazdım s21 fe kullanmış birisi olarak söylüyorum :)
fansema
Active Level 8
Galaxy S
S22 kullanmış biri olsan S23 FE alırdın hocam :)
0 Likes
darkex
Active Level 10
Galaxy S
valla samsung alıcaksan fe alma da ne alırsan al diyim sen düşün fe nin tek artısı a serisi olmaması
darkex
Active Level 10
Galaxy S
genel olarak yani 23 fe için demiyorum
0 Likes
fansema
Active Level 8
Galaxy S
Hocam zaten normalde FE alınmaz ama arkadaş s22 ile arada kalmış soru zaten baştan sıkıntılı :) s23 fe yerine düz s23 alınır bana göre. S22 hiçbir senaryoda alınmaması gereken bir cihaz
0 Likes
Solution
fansema
Active Level 8
Galaxy S
Kesinlikle S23 FE tercih ederim çünkü S22 küçük bir kasaya sahip olduğu için zaten fazla ısınmaya yatkın bir cihaz. Ayrıca kullandığı verimsiz ve çok ısınan snapdragon 8 gen 1 işlemcisi de telefonun çok çok fazla ısınmasına sebep oluyor. Bataryası da zaten küçük bu yüzden şarjı çabuk bitiyor. S23 FE yine S22 ayarında bir işlemciye sahip olsa da farklı bir işlemci kullanıyor ve kasası daha büyük olduğu için daha az ısınıyor. Kamerası S22 ile neredeyse aynı ve bataryası, ekran boyutu daha büyük. Her açıdan daha mantıklı bir tercih.