cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Aralıkta betalar baslıyor

(Topic created on: 11-22-2024 12:30 PM)
293 Views
ben006
Expert Level 5
Options
Galaxy S

NOT TÜRKİYE BETALARA KAPALI !

Samsung'un One UI 7.0 yayın programının aşağıdaki gibi görüneceği söyleniyor:

• Galaxy S24 , Aralık ayının ilk haftasında ilk One UI 7.0 genel beta sürümünü alacak. Kullanılabilirlik bölgeye göre sınırlı olacak.
  • Galaxy S23 serisi en az 2-3 hafta sonra One UI 7.0 beta test aşamasına katılacak.
  • One UI 7.0 beta programının tamamlanması iki ay sürebilir. Kararlı sürüm muhtemelen Şubat 2024'te yayınlanacak.
  • Galaxy S22 serisi One UI 7.0 beta sürümüne erişebilir veya erişemeyebilir.
  • Galaxy S21, One UI 7.0 beta sürümüne erişim sağlayamayacak .
12 Comments
Galaxy S
Umrumda değil naparlarsa yapsınlar.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Şubat 2024 ?!
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Yazım hatası ola bilir
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Böyle giderse aralıkta da beta gelmeyecek bence. S25 serisi One UI 7.1 ile çıkış yapacak biz de One UI 7 bekleyeceğiz daha
Galaxy S
Android 16 ile çıkış yapsınlar daha iyi bu fotoğrafı gördükten sonra asla umursamıyorım. 6.1te kafam rahat. Gelirse gelsin gelmezse gelmesin. Zerre umrumda değil.20241120_155753_1000008055_1732107473.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S24 Serisi One Ui 6.1 İle Çıkmıştı Mesala
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Evet. Şu var Android 16 bu sene daha erken çıkacakmış yanı temmuz ayında stabil sürüm dağıtımı yapılacak. Kaldı ki Samsung One UI 7 yani Android 15 üzerinde halen çalışıyor ve ortada bir gelişme yok. Ben s24 serisi içinde ocak ayında geleceğini düşünmüyorum. Şubat ayında s24 için gelse s23 için mart s22 Nisan gibi gelir. Bu kadar geç vermesi kabul edilir bir şey değil. Resmen eskiye döndü güncelleme dağıtımında. Aylık güvenlik güncellemesi vereceğine başka şeylere odaklansa daha iyi olacak
Galaxy S
Ceo değişmeli 🥸
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Öyle Oppo Hatta Sony Bile Android 15'i Getirdi Telefonlarına Ve Dediğin Gibi S24 Serisi İçin Anca Şubat Gibi Dağıtıma Başlanır Diğer Serilerde Bir Sonraki Ay Dağıtılır Baya Bi Geç Olmuş Oluyor Diğer Firmalarda O Sırada Android 16 İçin Hazırlıklara Başlar Büyük İhtimalle 😅 👍
0 Likes