Ekran çözünürlüğü QHD+, ekran yenileme hızı adaptif (120hz), adaptif parlaklık, adaptif renk tonu. Ekranın kapalı kalma süresi pil tasarrufu ve... View Post
Ekran çözünürlüğü QHD+, ekran yenileme hızı adaptif (120hz), adaptif parlaklık, adaptif renk tonu. Ekranın kapalı kalma süresi pil tasarrufu ve... View Post
MERHABA ARKADAŞLAR YENİ BİR CİHAZ ARAYIŞINDAYIM FİYAT BANDIM 35000 TL CİVARI AKLIMDA S25 FE VAR KULLANAN ARKADAŞLAR VARMI BU CİHAZ ALINIR MI ?DEĞER Mİ... View Post
Ilk aldigimda yoktu bole bir sey 10 x te mesela ucak cekiyorum ucagi takip ederken ucak pjnk yemis gibi takiliyor video degil ama ucak takiliyor ve... View Post
An itibariyle S25FE Kayseri 5G Testleri devam sanırım... Sizde durumlar nedir? View Post
Bugün tam 1 senelik oldu. Döngü sayısı 1 yıla göre oldukça iyi. Sanırım 20-80 kullanmamın faydası oldu. Sürekli 100-0 kullanmadığım için her gün... View Post
Evet samsung'un telefonların işlemcilerinin npu birimi güçsüz kaldığı için yapay zeka özelliklerini veremiyormuş muş Samsung hakkında yeni bir... View Post
60W şarj cihazı 25W kablosuz şarj cihazı Carbon magnet kılıf Galaxy S26 ailesiyle birlikte tanıtılan bu ürünler neden Samsung Shop' da yok? Ön... View Post
Galaxy A50'den amiral gemisi telefonlarından birine yükseltme yapmak istiyorum. Burslu bir phd öğrencisi olarak şu an alabileceğim en güncel ve en... View Post
Ya arkadaşlar koskoca firmasin dünyaya telefon dağıtıyorsun Allah aşkına ya telefonun kutusunda 60w hızlı şarj aletini koy yada bu şarj aletini... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1470 | |
| 1051 | |
| 831 | |
| 829 | |
| 780 |
| User | Count |
|---|---|
| 37 | |
| 27 | |
| 24 | |