Original topic:

İphone VS Samsung

(Topic created on: 07-24-2025 02:47 PM)
617 Views
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Options
Galaxy S
Öncelikle Herkese iyi günler. Iphone kullanmışlara sorularım var. S25 serisi kullandım ve beni gayet memnun etti. Ancak test cihazı olduğu için benim değildi. Şimdi kendime yeni telefon almak istiyprum ama kararsız kaldım. Alırsam üst modelleri alacağım yani düz modellere bakmayacağım. Zaten iki cihazım arasında donanımsal olarak çok **bleep** yok onh biliyorum.

Sadece şunu sormak istiyorum, Günlük kullanımda hangi cihaz daha iyi hissettiriyor? Forumda sürekli ısınma, pil sorunları görüyorum bir o dert. birde ne kadar animasyonlar iyileşsede arkadaşımda gördüm iphome arayüz çok çok akıcı ve iyi gözüküyor.

Ömrümde hiç elma denemedim, s serisi evet güzel ama iphone daha mı iyi? Kullananlar varsa yazarsa çok memnun kalırım
71 Comments
Emirss
Active Level 3
Galaxy S
Şahsen kusursuz bir arayüz ve uygulama deneyimi için iPhone, ama kamera ve pil için ise Samsung tercih edilmeli.
Emirss
Active Level 3
Galaxy S
Bu arada pro veya max ise her türlü iphone tercih ederdim ben.
0 Likes
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Şu an A52 bile bana göre çok iyi fotoğraflar çekiyorum, bir pro model ile kat kat iyi çekerim diye düşünüyorum. Sırf a52 bile kasmasın diye 200'e yakın sistem uygulaması sildim ve daha iyi animasyonlar için one ui 7 yükledim. Ancak bakıyorum kocamda s24 var o bile bazı yerlede sürekli takılma ve donma yapıyor. O kadar para verdiğim cihazda böyle şeylerle karşılaşmak pek istemiyorum elmanın arayüzü çok çok akıcı ve animasyonları çok iyi yapılmışbence özellikle ios 26 ile
0 Likes
Emirss
Active Level 3
Galaxy S
Ben s24 ultra aldım ama her geçen gün içimdeki iphone soru işaretini silemeyeceğim galiba 😂
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Sizde de varmı donma gibi problemler? Mesela iphone ile karşılaştırıldığında samsungun kamerası çok geç açılıyor basit detay olsa bile gözüme batıyor nedense
0 Likes
Emirss
Active Level 3
Galaxy S
Kasma vs olmuyor bir zahmet en üst segment cihazı s24 ultra ama eğer pro alma gibi bütçeniz varsa 16 pro falan öneririm ben 16 ile arada kalıp almıştım ama alışamadım instagram hatalarına vs.
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Bende s25 kullandım hızı çok iyide animasyonlar düzgün yapılmayınca hızın anlamı kalmıyor. Evet good luck ile animasyonlar ayarlanabiliyor ama nedense hala elma daha iyi geldi animasyonlarda tabi sadece arkadaşlarımda gördüm benim uzun deneyimleme fırsatım olmadı
0 Likes
Emirss
Active Level 3
Galaxy S
Ben bu kadar özgürlüğü pek sevmedim 😂 iphone 16 pro alıcak param olsa direk satarım
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Zor bir karar ama ben olsam muhtemelen iPhone alırdım bütçe sıkıntısı yoksa