cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 fe one ui 7

(Topic created on: a week ago)
360 Views
firatko
Active Level 5
Options
Galaxy S
Bir forum sayfasında S23 FE'nin One UI 7 dosyasına rastladım, hemen indirip kurdum. Beklemekle ömrüm tükendi. Yaklaşık 3 saattir kullanıyorum; genel olarak şunu söyleyebilirim ki, akıcılık konusunda telefon 6.1'den daha iyi. Pil performansını daha test etmedim. AI özelliği, özellikle kamerada çok gelişmiş. EYD9 son test sürümünü kullanıyorum. Bir üstü EYDA yı bulamadım.
Birde CSC değiştirmenizi öneririm 5G gibi güzel avantajlar geliyor sayamayacağım kadar fazla detay var gündelik hayatta işinize yarayacağı.

image

11 Comments
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
EYD9 olarak bizlere gelir.
0 Likes
firatko
Active Level 5
Galaxy S
Hayır hocam, EYDA kararlı sürüm olarak çıkacak; hatalar varsa onlar düzeltilmiştir.
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Belki FE için öyledir. Normal S23 serisine DYD9 olarak gelecek. Mayıs yamasıyla birlikte S23 FE modeline verebilirler S22 ile birlikte.
0 Likes
firatko
Active Level 5
Galaxy S
Checkfrime göre öyle yazıyordu S23 FE'de.
omeronder
Active Level 10
Galaxy S
Byd9 kurulu bende de s24 fe. Batarya ilk hafta 6 saat aldım. Dışarda kullanma fırsatım oldu bir kere. Fazla kullanmadığım halde baya hızlı bitmişti resim fln çektiğimden dolayı da olabilir.

Şu anda pil daha iyi gidiyor sanki %10 luk harcamayla bir saatlik ekran süresi oluyor ara ara
firatko
Active Level 5
Galaxy S
Hocam, bunun bataryası zaten biraz garip. Bazen 8 saat, bazen 5 saat falan alıyor. Sanırım işlemcisinden dolayı.
omeronder
Active Level 10
Galaxy S
Olabilir ben de emin olamıyorum artık. Tablette de sorun yaşadım batarya ile ilgili. O düzeldi sanırım uzun uğraşlar sonucu. Yazılım tamamen sorun bence. Her ne kadar beta da olsa kaç ay daha test lazım çözemedim. Batarya optimizasyonu artık çözülmeli
firatko
Active Level 5
Galaxy S
Bir sorun, batarya kalmış gibi; bazı yerlerde çeviri hataları var ki, bunlar Türkiye'ye gelince düzelir.
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
S23 FE de kullanılan Exynos 2200 S22 serisinden daha verimli. Ama s24 kadar değil o yüzden meh diyebileceğimiz bir batarya performansı var.