cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Selam

(Topic created on: 04-27-2025 02:11 AM)
198 Views
corazonid
Active Level 5
Options
Galaxy S

Merhabalar one ui7 güncellemeden once veya guncelleme yapıldıktan sonra ne yapılması gerekir yedekleme sıfırlama gibi ve öncelikle ne yapmam gerekir.

0 Likes
13 Comments
YunusG
Expert Level 2
Galaxy S
Verileri yedekleyip sıfırlamanız yeterli. Daha temiz olsun derseniz hard reset atabilir veya üstüne yazılımı tekrar atabilirsiniz.
corazonid
Active Level 5
Galaxy S
Büyük guncelleme olduğu için ısınır mi
0 Likes
YunusG
Expert Level 2
Galaxy S
Yüklerken ısınabilir. Bu nedenle güncellemeden yaklaşık 15 dakika önce şarjdan çıkarın ve oyun oynamak gibi ağır işlem yapmayın. Yeni telefonlarda artık olmasa da eski cihazlarda güncelleme sırasında cihaz aşırı fazla ısındığından elran bozulabiliyor. Merak etmeyin, yeni cihazlarda olmuyor dediğim gibi ama batarya ve işlemci zarar görmemesi için ne kadar az ısınırsa o kadar iyi.
0 Likes
corazonid
Active Level 5
Galaxy S
Benim telefonda pek oyun yok sadece fotoğraflar önemli olan benim icin
0 Likes
YunusG
Expert Level 2
Galaxy S
Daha temiz kurulum için sıfırlamayı öneririm ama zorunlu değil zaten.
0 Likes
Sıfır5Uç
Active Level 4
Galaxy S
Bence bu angarya bir is olur ve hatta gereksiz olur. Dusunsenize bunu okumayan milyonlarca Samsung kullanicisinin bu islemi yapmama ihtimalini Samsung goze alir mi veya boyle bir gereksinime ihtiyac duyar mi?
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Genel olarak her markada yapılması faydalı oluyor. Zorunluluk değil ama güçlü bir tavsiye. Zaten her sürüm başı bir yapıyorsunuz yani yılda bir falan çok zorlamaz diye düşünüyorum.
0 Likes
Sıfır5Uç
Active Level 4
Galaxy S
Her surum basi yapmiyordum fakat guclu tavsiyenize eger usenmez isem uymaya calisacagim. Usenirsem de Camcung'una her daim guvenirim diyerek tevekkulsuz olasiliklari beklegecegim.
0 Likes
YunusG
Expert Level 2
Galaxy S
Zorunlu değil zaten, öneri sadece. Ben sıfırlamaya pek uğraşmayacağım. Gerek de yok.