cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 batarya performansı

(Topic created on: 08-01-2024 05:20 PM)
99 Views
attechmen
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar s23 almayı düşünüyorum genel olarak yorumunuz nedir özellikle şunu soruyorum batarya %5 civarından sonra batarya çok hızlı bitme gibi bir durum yaşıyor musunuz

17 Comments
attechmen
Active Level 3
Galaxy S
Furkan'ın dediğine göre yüzde 5 den sonra 3-5 dakika da kapanıyor ise malesef alınmaz bana göre
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aşağı yukarı cihazlar öyle
0 Likes
attechmen
Active Level 3
Galaxy S
Evet maalesef ama benim çok önemsediğim bir konu o yüzden o şekilde olmayan bir telefon bakıyorum bulamazsam m34 modelini alacağım bende
JustListen
Active Level 6
Galaxy S
Kendim kullanıyorum. Beni her anlamda memnun eden bir telefon. Tavsiye edebilirim👍
0 Likes
attechmen
Active Level 3
Galaxy S
Batarya konusunda yüzde 5 den sonra çok hızlı bitme gibi bir durum yaşıyor musunuz
0 Likes
JustListen
Active Level 6
Galaxy S
Şöyle söyleyeyim, zaten doğru şarj kullanımı yüzde 15-20 civarlarında yüzde 80 civarına kadar şarj etmek. Bataryam yüzde 5 seviyesini çok görmüyor ama 5 seviyesine geldiğinde kullanımına bağlı 1 saat kadar götürebilir. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi güç tasarrufunu açarsan daha uzun süre de kullanabilirsin.
0 Likes
attechmen
Active Level 3
Galaxy S
Benim için önemli olan detay yüzde 5 den sonra kapanma sıkıntısı varmı yok mu o önemli yoksa bataryanın nasıl kullanılması vs gerekli zaten bunu çoğu kullanıcı biliyor artık
JustListen
Active Level 6
Galaxy S
Hocam android cihazlarda kullanılan bataryaların bir ömrü oluyor. Yazılımsal olarak bir ömürden bahsediyorum. Şahsen Samsung bu konuda ne kadar destekleyici bilmiyorum ama %5 şarjda direk kapanma sorunu yok. En azından şu an için... İlerisi için şu olur desem yalan olur ama Samsung cihazlar uzun ömürlü oluyor diye tercih ettim.
0 Likes