cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 FE Batarya ve Şarj Performansı

(Topic created on: 08-22-2024 08:00 PM)
319 Views
Rehab1t
Active Level 2
Options
Galaxy S
  • Telefonu alalı 2 hafta oldu ve bararya performansından pek memnun değilim. Kamera ve işlem hızı açısından gerçekten mükemmel ama batarya konusuna takıntılıyım. Geliştirici seçenekleri->Sistem İzleme->CPU hızını 8192 kb ye ayarlıyorum, performans profilini düşük seviyeliye alıyorum fakat yine de pek iyi performans verdiğini söyleyemicem sanırım. Bu arada geliştirici seçeneklerindeki yaptığım ayarlar telefona sıkıntı çıkarır mı?

image

image

20 Comments
Rehab1t
Active Level 2
Galaxy S
Ya valla ilk ay dediler ilk hafta dediler geçer dediler de hiç inandırıcı gelmiyo bana her saat bi ayar değiştiriyorum kafayı yicem satmakta istemiyorum sırf bataryası yüzünden, diğer özellikleri gerçektrn çok iyi ama katlancam artk mecbur
0 Likes
thgnd
Active Level 7
Galaxy S
Herşey açık şekilde çift hat kullanarak çok rahat 6-7 saat ekran süresi aliyorum performans profilini de dusurmedim belki kötü sebeke kaynaklı şarjın cok gidiyordur veya disarda oto parlaklikta çok zaman geciriyorsundur. Şarjı etkileyen çok şey var aslında ama benim için en sıkıntılısı şebeke gibi duruyor. Aynı sebeptense rutinleri kullanarak telefonu kullanmadiginda şebeke modunu degistirebilirsin faydası olur belki
0 Likes
Rehab1t
Active Level 2
Galaxy S
Şebeke konusunu bilmiyorum fakat öğlen vakti parlaklığı baya açıyorum haklısın, şebeke değiştirmeyi anlatabilirmisin nedir nasıl yapılır?
dolphinS23fe
Active Level 6
Galaxy S
Zamanlan optimize eder kendini pil bu süreleri alırsın inşallah 20240822_210217_1000010950_1724349760.jpg
0 Likes
Rehab1t
Active Level 2
Galaxy S
Senin ne kadar oldu alalı telefonu, birde benim ki gibi geliştirici seçenekleri veya bunun gibi ayarlarla oynuyormusun
dolphinS23fe
Active Level 6
Galaxy S
Tabi onlarında katkısı var ugulamalı mesela uyku moduna alıyorum konumu gerek olduğunda açıyorum ekran 120 hz parlaklık %50 bide benim çalıştığım yerde wifi kullanıyorum onunda katkısı vardır illa mobil veri daha çok harcıyor sonuçta
0 Likes
Rehab1t
Active Level 2
Galaxy S
Bende iş yerinde wifi ile kullanıyorum konumu nerdeyse hiç açmıyorum ama cayır cayır yiyor pili
dolphinS23fe
Active Level 6
Galaxy S
Arka planda çalışan uygulama flan varsa yer onlarda çok
0 Likes
Rehab1t
Active Level 2
Galaxy S
Birde parlaklık minimumdamı nasıl bu kadar iyi bataryası olabilir telefonunun, s23 fe olduğuna eminmiyiz 😁