cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 akıcılık kayboldu

(Topic created on: 11-30-2023 11:16 AM)
850 Views
alperen0668
Active Level 4
Options
Galaxy S

Herkese merhaba. S 23 cihazımda Telefonu güncelledikten sonra geçişlerde ve uygulamalarda takılmalar oluyor ve telefonun akıcılığında bozulma hissediyorum. Benim gibi başına gelen oldu mu acaba ve yeni güncelleme sonrası düzelir mi ? Telefonu formatlamama rağmen 1 aylık cihaz sanki 60 hzde gibi hissettiriyor

1 Solution


Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba alperen0668 ,

 

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

 

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

 

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
27 Comments
Cestoomg
Active Level 7
Galaxy S
Diğer s23 kullanıcıları da aynı sorundan şikayet ediyor. Yeni güncellemede düzeltirler diye düşünüyorum
Leon20TR
Active Level 7
Galaxy S
Sorma kardeşim kepaze zamzung işte düşünsene update diyorsun ama geriye bile değil daha geriye gidiyorsun bekle ki düzeltsinler en kısa sürede iPhone geçeceğim
AlperenInac
Active Level 4
Galaxy S
Ios 17 nin cikisini unuttun sanirim tonla sorun cikti peşine gelenlerle duzeltiyorlar her yeni surum 2 3 guncelleme gelene kadar sorun cikarir zaten
Leon20TR
Active Level 7
Galaxy S
Yok öyle tonla diyip çıkmak say bakayım bana tonla sorunu
Receps
Active Level 6
Galaxy S
Sayamaz hocam
PKRCN
Active Level 7
Galaxy S
E saymışlar :D? Arkadaşlar bu kadar iphone meraklısı iseniz burada ne işiniz var :D. Kredi çekin alın bir tane en kötü. 4s den 13 pro ya kadar iphone kullanıcısı idim. S23 ilk Android telefonum oldu şahsıma ait. Valla ben bir kaç tane sayıyım geçmiş bugüne aklıma gelen. Hadi bir de yakın tarih olsun
1- xslerin çıkışında telefon ilk iki ay bundan önce yaşamadığım kadar uygulamadan atma, ısınma ve pil tüketim sorunu yaşatmıştı. Yaklaşık bir iki ay içinde daha önce almadığı kadar ara güncellemeler aldı. Eski cihazım 7 plus a da uygulamayı kurduğumuz ilk ay pil tüketimi inanılmaz artmıştı yine bir iki ay sonraki güncellemeler ile bir düzene girmişti.
2- 11 pro, zaten baştan sona 11 pro ile çok sorunlu bir ilişkimiz oldu. İlk önce kamera lensine toz kaçmıştı kutudan çıkarınca, onun sıfır ürün ile değişimi oldu. Ondan sonra ios 14 güncellemesi aldığı gibi animasyonların 60hzden düşük şekilde hareket etmesi, yine fotoğraf ve video çekiminde daha önce karşılaşmadığım ısınma sorunları (bu tarz işlemler her zaman normalden sıcak çalışır her cihazda ama aşırılıktan bahsediyorum). Ardından airdrop ile ilgili sorunlar yaşadım. Bluetooth bağlantı kopması yaşadım. Bunların hepsini ios 15 ile çözdüm. Ondan önce sıfırladım da kapa aç gibi ilkel yöntemler de denedim olmadı.
3- iphone 13 pro. Bu cihaz benim için hala Apple ın en güzel telefonudur (zevkler renkler elbette). Uzun zaman sonra küçük boy pro cihazının pil ömrünün güzel gittiği bir cihazı benim için. Ancak kamerada da bir çok sorun yaşattı. En çok yaşadığım da bir dkye yakın video çekimini ardından ısıya bağlı kapanması idi uygulamanın. Hdr sorunlarına değinmiyorum bile 12 serisinden beri ışık patlamasını çok olması hala devam ediyor. Onun dışında 120hz olmasına rağmen redditte bu olay patlayana kadar kendi uygulamalarını 80hz çalıştırıyordu. Ki diğer cihazlarda bakmadım ama ios 17 de evdeki 13proda bakınca hala öyle görünüyor. Onun dışında tele lense ışığın iyi olduğu ortamlarda bile geçememesi bir türlü. E ios 17 zaten en büyük sorunu yaşattı, 11 pro ve 13proya da kurdum ilk gün. İlk ayki sorunları herhalde hepiniz biliyorsunuzdur. İşlem gücü sabit olmasına rağmen daha çok ısınan ve pili yiyen bir sürümdü.
4- 15 pro ve ios 17. Ben değil ama kız arkadaşım 15 pro kullanıcısı, 14 prodan değişim kampanyası ile değiştirdi. Telefon hala o kadar güncelleme almasına rağmen yarım dk video ve bir kaç fotoğraf çekiminin ardından müthiş bir ısıya çıkıyor. Zaten teardown videolarına bakrıysanız bu seneki pro modelleri geçen seneye göre daha küçük ve ince bir soğutma bloğuna sahip. Üstüne multitasking zaten kısıtlı olsa da işletim sistemi Android e göre (eskisi kadar olmasa da) hala daha az tüketim sahip olsa da sorun yaşatıyor. Üç uygulamadan fazla (biri hala çalışan, yt Spotify gibi) uygulama çalıştığı an ısınma hatası bile alınabiliyor.
O bahsettiğiniz animasyon hatası donma kilitleme reset atma vb vb bunların hepsini xs den beri bizzat ben de bugün son cihazı kullanan kız arkadaşım da yaşıyor. Ki kız arkadaşım benim kadar telefonu kullanmıyor ama bunları yaşıyor. O ios in en stabil olduğu neredeyse 0 hata ile çalıştığı dönem geçti. ios 6 dan beri dönem dönem ciddi sorunlar. Sürekli olarak minik minik de sorunlar hala var. Yakın bir arkadaşım da sizin fanboyluğunuz gibi Android fanboyu, bunu da inkar etmiyor. Önce htc sonra Samsung şuanda da Samsung ve pixel cihazlara sahip. Berlinde yaşadığı ve mühendis olduğu için erişimi zor da değil. Ve onunla karşılaştıma yaparken kendi çapımızda vb benim Android e ikna olmam s23 serisi ile oldu. Diğer cihazlarda yaşadığı sorunlardan bahsederken s21ultra ve pixel 6 için (pixel yine sorunlu bir cihaz tensorden dolayı ama) yaşadıkları ile benim o dönem - daha 13 proyu almadan - 11 pro ile yaşadıklarıma bakınca şans vermek istemiştim. Snapdragon kullanması ve sd8gen2 nin bir önceki iki nesile göre daha verimli olması benim için deneme adına bir ikna olmuştum. Şuana kadar da one ui 6yı ilk gün güncelledim. Bahsedilen hiçbir sorunu yaşamadım. Ne diyim...
PKRCN
Active Level 7
Galaxy S
Yaşamadığım*, uygulamayı değil güncellemeyi*. Kusura bakmayın hızlı yazarken kaçabiliyor.
0 Likes
Galaxy S
Öyle zaten ne gerek var anlatmaya Bi bak bakiyim daha fazlasını da görürsün
0 Likes
Leon20TR
Active Level 7
Galaxy S
Tamam ne gerek var diyip geçiyorsun hepsini değil 3 tane söyle hep kuru sıkı
0 Likes