cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung account şifre

(Topic created on: 11-30-2023 02:15 PM)
427 Views
Tolga94
Active Level 2
Options
Galaxy S

Herkese selam,Samsung account şifremi unuttum,ilgili yerlerden şifreyi sıfırla adımlarına ulaştım ancak doğrulama kısmında saçma bir durum yaşanıyor,numaram üstte belirtiliyor ve tamamını yazmam isteniyor,ancak yazınca yanlış numara diyor.Yaşayan ve bilgisi olan var mı çözüm hakkında? #account 

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Bildiğim kadarıyla 90 ın önünde artı oluyor Böyle yada 90 kısmı olmadan veya 0 ile başlayarak deneyin 90 dan ve/veya her bölümden sonra boşluk bırakın (90 boşluk 542 boşluk gibi) Bazen sonda boşluk bırakıp bırakmamak ta etkili olabiliyor Bunu da deneyin Yani kısaca numara tanımlama sorunu var gibi geldi bana Aslında hesapta nasıl tanımlandıysa öyle girmek gerekir Oradan kontrol edin Bunları tek tek deneyerek çözüme ulaşabileceğinizi düşünüyorum Çözülmezse 444 77 11 Samsung Müşteri Hizmetlerini arayarak uzaktan erişimle destek talep edebilirsiniz

View solution in context

4 Comments
Solution
Galaxy S
Bildiğim kadarıyla 90 ın önünde artı oluyor Böyle yada 90 kısmı olmadan veya 0 ile başlayarak deneyin 90 dan ve/veya her bölümden sonra boşluk bırakın (90 boşluk 542 boşluk gibi) Bazen sonda boşluk bırakıp bırakmamak ta etkili olabiliyor Bunu da deneyin Yani kısaca numara tanımlama sorunu var gibi geldi bana Aslında hesapta nasıl tanımlandıysa öyle girmek gerekir Oradan kontrol edin Bunları tek tek deneyerek çözüme ulaşabileceğinizi düşünüyorum Çözülmezse 444 77 11 Samsung Müşteri Hizmetlerini arayarak uzaktan erişimle destek talep edebilirsiniz
Tolga94
Active Level 2
Galaxy S
Çok teşekkür ederim dediğin gibi numaranın başına 90 yazıp denedim ve başarılı oldu.Tekrar teşekkür ediyorum 🙏
Galaxy S
Rica ederim Sorununuzu çözdüysem ne mutlu bana 😊
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Kayitli e postani hatirliyormusun veya cep numaran sisteme eger hayir ise uzaktan destek islem de olmuyor servise gidip andorid kople kalkip tekrar kuracaklar