cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Ultra batarya şişmesi

(Topic created on: 11-24-2024 10:07 PM)
345 Views
Cygnus-X1
Active Level 5
Options
Galaxy S
Yaklaşık 1 yıl önce Almanya'dan kuzenim S23 ultra getirdi bana. Türkiye'de kullanıyorum . Geçen günlerde **bleep** ettim ki telefonun arka kapağı yerinden çıkmaya başladı. Bastirinca altta bir engel olduğu görünüyor çok yüksek ihtimal telefonun bataryası şişmiş . 
Bu kadar kısa sürede bataryanın şişmesini beklemiyordum . Orijinal 25 watt Samsung şarj aleti kullanıyorum kutusundan çıkan kablosuyla beraber. 

Bu kadar kısa sürede bataryanin şişmesi anormal bir durum . Samsung Türkiye yetkili servisi büyük ihtimal telefon Almanyadan alındığı için garantisinin Türkiye'de geçerli olmadığını söyleyecek . Mecburen kendim bir telefoncuda yaptıracağım . 

Telefondan aşırı memnunum ama bu durum çok canımı **bleep** Samsung gibi bir markaya yakışan bir durum değil. 
Samsung Türkiye servisi garanti dahilinde bir çözüm sunabilir mi ? Veya ücretli de olsa yurt dışı telefona bakabilirler mi ? 

image

9 Comments
THE_ORDER_S23FE
Active Level 10
Galaxy S
Samsung servisleri yd cihazlara para karşılığı bakıyor
0 Likes
THE_ORDER_S23FE
Active Level 10
Galaxy S
Yani demek isterimki telefoncuya kurcalatma ayrıca takılan parçalara 6 ay garanti mevcut
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Aynı servisler garantisi devam eden Türkiye kayıtlı cihazı garanti kapsamı dışına çıkarıp garanti ile yapılan işlemleri de ücretli olarak yapabiliyor
THE_ORDER_S23FE
Active Level 10
Galaxy S
Valla 5 defa sıfırı ile değişim yaptım buds2 kulaklığımı eve moto kurye hizmeti haricinde para veremedim servise
0 Likes
Abdullah033
Active Level 7
Galaxy S
Bu cihaz ya suya düşmüş yada aşırı hizli sarjda boyle olmuş s23 ultra batarya 1 yilla bisey olmaz
0 Likes
Cygnus-X1
Active Level 5
Galaxy S
Telefon Max 45 watt destekliyor istesen de bu hızın üzerine çıkamazsin. Orijinal şarj kullandim ben titizim bu konuda. Suya da hiç düşünmedim. Ve zaten suya dayanıklı suya düşse içindeki devreler zarar görürdü telefon aksaminda illa bir sorun çıkardı sorunsuz kullanamazdim
Abdullah033
Active Level 7
Galaxy S
Sanki bunun içi açılmış daha once valla bilmiyorum dostum
0 Likes
Cygnus-X1
Active Level 5
Galaxy S
İçinin açılmış olma ihtimali yok . Telefonun kutusunu ilk ben açtım. Faturası da mevcut kurumsal teknoloji mağazasından alındı . Aldığım dan beri de tamir görmedi . Telefonun arka kapağına bastırınca bataryanın şistigi belli oluyor . Telefon bataryası evet 3-4 yıl içinde şişer ömrünü yitirir ama bunun 1 yılda olması çok anormal .
0 Likes
Abdullah033
Active Level 7
Galaxy S
Korktum valla eger boyle varsa direk yarin cihazi satarım
0 Likes