Original topic:

S23 Ultra Batarya Şişmesi

(Topic created on: 04-30-2025 10:22 PM)
498 Views
KayraGürer
Active Level 6
Options
Galaxy S

S23 Ultra model telefonumu alalı henüz 1.5 yıl olmasına rağmen batarya şişmesi göze batmaya başladı. Özellikle arka kapağı neredeyse açılacak derecede zorluyor. Çok da dikkatsiz bir şarj etme olayım olmadı. Bana bu olay için 1.5 yıl çok erken geldi. Böyle bi olay yaşayan veya değişim için servise başvuran oldu mu acaba? 

Şimdiden teşekkürler
16 Comments
Galaxy S
3. pil şişme vakası..
KayraGürer
Active Level 6
Galaxy S
Çok kısa bir süre gibi geldi bana mı özel dedim ama sanırım değilmiş...
0 Likes
Galaxy S
İnsan bazı şeyleri duyuncaya kadar sadece kendine ait sanar hep bazı şeyleri..
muhep
Active Level 6
Galaxy S
Bu kadar beklemen hata direkt götürmen gerekiyordu. Göze batması gibi bir durum olamaz. Direkt servise götür.
KayraGürer
Active Level 6
Galaxy S
Haklısınız son zamanlarda arka kapakta açılma **bleep** ediyordum ancak bataryadan olduğunu şimdi **bleep** ettim. Yarın ilk iş götüreceğim 🙏
0 Likes
muhep
Active Level 6
Galaxy S
Kesinlikle götürün. Tehlikeli bir durum ayrıca. Sen şişiremeyeceğin için direkt değişeceklerdir. Eğer arka kapak yada başka yerde şişme nedeniyle hata varsa onlarında yapılmasını isteyin.
0 Likes
KayraGürer
Active Level 6
Galaxy S
Garanti bitti diye biliyorum ücret dahilinde değiştirilir değil mi ?
0 Likes
muhep
Active Level 6
Galaxy S
Garantiniz bitmiş. Emin değilim. Ben garanti devam ediyor gibi düşünmüştüm. Muhtemelen ücret alarak yapacaklar. Ama bir ısrarda bulunun sürekli orjinal şarj aleti kablo kullandığınızı normalde bataryanın eskise bile şişmemesi gerektiğine ikna etmeye çalışın. Üretim hatası nedeniyle kaynaklandığına inandığınızı söyleyin. Çünkü üretim hatası değilse ücretli yaparlar. Ücretli yaptırıp soeunun sizden kaynaklanmadığını da düşünüyorsanız servis fişi ile tüketici hakem heyetine internet üzerinden başvurun. Bir kaç aya sonuçlanır belli olmaz siz haklı çıkabilirsiniz. Çünkü pil şişmesi doğru kullanımda hiç mantıklı değil.
0 Likes
KayraGürer
Active Level 6
Galaxy S
Tavsiyeleriniz ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Bakalım ilk fırsatta göstereceğim. İyi akşamlar dilerim