cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Ultra One Ui 7 Güncellemesi gelmedi

(Topic created on: 2 weeks ago)
343 Views
S23_ULTRA_GALAXY
Active Level 1
Options
Galaxy S

Yurt dışı TUR CSC'li s23 ultra kullanıyorum. Bu güne kadar her güncellemeyi alan cihazım mart ayı sürümünde kaldı. Benden başka güncellemenin gelmemesi sorunu yaşayan var mı yoksa bana özel bi sorun mu var merak ediyorum.

image

21 Comments
LawCode
Active Level 5
Galaxy S
hocam yüksek ihtimal yarın verilecektir çünkü 24 fe serisiyle aynı anda verileceği tahmininde çok söylem var 24 fe nin 30 Nisan son günü yarın akşam saatlerine nazaran verilmesi %90 gibi görülüyor
Galaxy S
Birsürü kişiye gelmiş, o kafamı karıştırıyor. Foruma s23 ultra one ui 7 diye aratırsanız güncellemeyi yapan kişilerin konularına ulaşabilirsiniz.
0 Likes
LawCode
Active Level 5
Galaxy S
hocam imei probleminiz var mı peki
0 Likes
Galaxy S
Server kayıt yaptırdım. Cihaza tekrardan orijinal rom attım, csc değiştirdim ama hiçbir problem olmadı.
0 Likes
LawCode
Active Level 5
Galaxy S
eux avrupa sürümüdür
0 Likes
LawCode
Active Level 5
Galaxy S
yurt dışı cihazlarında TWRP den bir bakabilirsiniz
0 Likes
keremS23ultra
Active Level 5
Galaxy S
Benim cihazda s23 ultra yurtdışı cihazı, csc EUX kullanıyorum ama güncelleme almadım.benim gibi bir çok kişi de almadığını söylüyor. EUX nerenin csc'si onu da tam bilmiyorum. Belki de EUX csc'sine güncelleme gelmemiştir.
0 Likes
Galaxy S
EUX ile Türkiye'den güncelleme almanız çok zor. Benimde eux idi güncelleme gelmiyordu TUR yapınca güncelleme gelmeye başladı. EUX avrupa csc si diye biliyorum.
keremS23ultra
Active Level 5
Galaxy S
Evet öyle de tam hangi ülke onu bilmek lazımmış.csc değiştirmek içinde telefoncu 150 dolar istedi.çok para o da.
0 Likes