Gelırmı bugun seç24 serısıne one uı 8.5 türkıye View Post
Gelırmı bugun seç24 serısıne one uı 8.5 türkıye View Post
Sunucuya bağlanıyor diyor ardindan kaydedilemedi yazıyor. Muhtemelen imei değiştiği icin olmuyor. Peki server kayıtlı cihazına one ui guncelleme... View Post
Merhabalar one ui 8.5 i sabah kurmuştum normalde ui 8 de mis gibi çalışan sure zarfı pil koruma modum ( 3 tane daha var) çalışmıyor belki... View Post
Bu samsungun "Made in...." ülkesinde çalışanlar acaba aylık ne kadar maaş alıyor? Samsung Bey görüyorsanız ulaşabilir misiniz? Maaşlarınız ve... View Post
S25 FE'si olan arkadaşlar Game Booster+ larını gûncelleyip bu ayara bakabilirler mi? Bu ayar diğer telefonlarda çalışırken bizde çalışmıyor... View Post
Yani memnun olsam da memnun olmasam da kimsenin umurunda değil sonuçta. Samsung'un umurunda hiç değil. Hatta benim bile umurumda değil. Sonuç... View Post
Şimdi ben bir kılıf seçtim ama s24plus satışı yok s25plus alsam ne olur kılıf modelini ekledim. Boyutları aynı diye biliyorum tek sıkıntı kamera... View Post
8.5 güncellemesinden sonra telefonu sıfırlamıştım. Samsung pass açılmıyor bu şekilde kalıyor. View Post
OneUi 8.5 S24lere Ne Zaman Gelcek Ama Güncelleyeli mi Bilmiyorum Cok Bug Ve Hata Var Gibi Görünüyor Nasıl Olcak Bilmiyorum View Post
Güncellemeye dair detaylara bakınırken Reminder uygulamasındaki değişiklikleri anlatan bir videoya denk geldim. Böyle bir uygulamanın varlığını bu... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 517 | |
| 460 | |
| 416 | |
| 394 | |
| 365 |