cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 Ultra One UI 6.1.1 Gelmedi

(Topic created on: 09-17-2024 11:57 AM)
2959 Views
Galaxy_S23_Ultra
Active Level 3
Options
Galaxy S
Herkes S23 Ultra için one ui güncellemesinin geldiğini söylüyor. Cihazım yd, Almaya romu atılmış ve güncelleme almasında bir problem yok, sadece bu güncellemeyi almadı. Problem ne olabilir yardımcı olabilir misiniz.

CÖZÜM:Csc yi EUX den TUR e çevirince düzeldi

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Galaxy_S23_Ultra,

Cep telefonu yazılımlarımızda ülke bazlı çalışılmaktadır ve ülkelerin yazılım güncelleme takvimleri değişiklik gösterebilmektedir. Diğer ülkelerin güncelleme takvimlerine dair tarafımızda bilgi yer almadığından, cihazınızın garanti belgesi üzerinde yer alan ithalatçı firma ya da cihazı satın almış olduğunuz bayi ile ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

28 Comments
Rubend1
Active Level 1
Galaxy S
s23 bugün geldi
0 Likes
Galaxy S
Geliyor yolda birazdan gelir trafiğe takıldı galiba 😀
SahinRocker
Active Level 6
Galaxy S
Kanka Öncelikle Bende Yurtdışı Samsung S23 Ultra Kullanıyorum Ve Güncellemeyi Aldı Senin Aldığın Yer İyi İmei Atmamış Yada Düzgün Yapmamış İşini Bende Çatır Çatır Güncellemeler Geliyor 🤘😂
Galaxy S
Bu güne kadar her güncellemeyi alıyordu, sadece bu güncellemeyi almadı.
0 Likes
thracianS24fe
Expert Level 1
Galaxy S
Bana da gelmedi hocam bende dünden beri iki konu açtım smartswitchden de denedim pc ye kurup ama orda da güncelleme gözükmüyor hangi ülke romu atıldığını nerden görüyoruz
Galaxy S
Ayarlar>Cihaz Hakkında>yazılım bilgileri>servis sağlayıcısı yazılım sürümü1726565692949.jpg
thracianS24fe
Expert Level 1
Galaxy S
Saolasın hocam
Galaxy S
Reis sana bir şey daha sormak istiyorum. Telefona server kayıt yaptırdım. İmeileri sorgulatınca imeisi verdiğim telefonlar gözüküyor e devlette. Arkadaşlarım server kayıtta e devlette de s23 ultra olarak gözükür dolandırılmışsın vs dedi. Senin telefonun da server kayıtlı sanırım sende durum nasıl. Şu an telefonda olan imeileri sorgulatınca eski telefonlar mı s23 ultra mı gözüküyor?
medemen
Active Level 8
Galaxy S
Benim de merak ettiğim bir konu.