cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Ultra Instagram video problemi

(Topic created on: 04-23-2024 10:39 PM)
186 Views
DuygusalEjderha
Active Level 3
Options
Galaxy S
4k 60 FPS çektim videoları Instagram hikayede paylaşınca baya kalite kaybı oluyor ve akıcı olan video da minik minik takılmalar oluyor. Çözümü varmıdır instaya video yüklerken kullandığınız bir yöntem var mı. İnternetim çok hızlı bu arada.

18 Comments
Galaxy S
Deneyeyim teşekkürler
halil6741
Active Level 5
Galaxy S
Bende yüksek kalitede paylaşım yapıyor story attığım zaman yani aynı çektiğim gibi görüyorum cihazım S22ULTRA Samsung yeni çıkardığı telefonlara Instagram için anlaşma sağlanmıştı Zaten bildiğim kadarıyla
0 Likes
Galaxy S
Hareketli görüntülerde sorun oluyor yoksa hareketin az oldguuyvideolarda çok anlaşılmıyor. Bir de senin çektiğin videolar 4 k mi
halil6741
Active Level 5
Galaxy S
Evet 4k 60fps ama Instagram bunu sıkıştırıyor zaten bende direksiyon storysi çekiyorum genellikle mesela hareketli ama kalite düşmüyor
Galaxy S
Direksiyon story sinde belli olmuyor kamerayı sağa sola hızlı döndürürken belli oluyor. Bende sosyal medyaya sürekli içerik yüklediğim den çözemez sem çok sevmeme rağmen iPhone a geçmek zorunda kalacam
system32ExE
Active Level 8
Galaxy S
İnstagramın genel çerçevede 4K 60 FPS desteği yok. Mesela Twitter'da sıfır kayıpsız 4K 60 FPS video yükleyebiliyorsunuz destekliyor. İnstagramın yıllardır bu ve buna benzer sorunları hiç bitmedi. ZÜKERBERK ve ekibi sağ olsunlar..
Galaxy S
Ama bundan önce bende 14 pro Max vardı bu sorunu yaşamıyor dum
0 Likes
system32ExE
Active Level 8
Galaxy S
İOS başka evren zaten onunla eşleştirme yapılamaz. Tek düze modelleri olduğu için Apple tarafın da optimizesi kolay. Varsın yoksun Android evrenini düşünün milyon tane marka ve model..
0 Likes
Galaxy S
Valla bu fiyata bu özellikler çok iyi olmasa ios alınırda Samsung daha iyi telefon fiyat performans olarak