cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 Ultra 45W Şarj Sorunu

(Topic created on: 10-16-2023 10:47 PM)
340 Views
Cengo28
Active Level 3
Options
Galaxy S

Selamlar, S23 Ultra kullanıyorum samsung'un 65w trio şarj başlığı var 120w desteklide kablom var kutudan çıkan 45w desteklemediği için başka bir kablo aldım 120w değerinde ancak şarj ederken 12w olarak şarj ediyor bunun sorunu ne olabilir ayarladan hizli şarjı açtım kablodada sorun yok gelen hattada problem yok laptop şarj ediyorum 65w sorun yok ama sadece telefonda 12w alıyorum.

image

Galaxy S
Şimdi bende denedim , 14 w geçmiyor, halbuki cihazım 25 watt destekliyor başlık ve kablo da orjinal 25 watt destekli şarj, anlamadım niye düşük şarj ediyor
0 Likes
Cengo28
Active Level 3
Galaxy S
Bir şey var ama ne bilmiyorum herşeye baktım ama normal değil kabloyu istenilen şekilde aldim adaptorude öyle
0 Likes
Galaxy S
Allah Allah şimdiye kadar f ark etmemiştim bu durumu siz söyleyene kadar ,14 wattı geçmiyor Screenshot_20231016_224026_Device Info.jpg
0 Likes
Erekarteks
Active Level 4
Galaxy S
Bi google layın derim madem öyle
0 Likes
Cengo28
Active Level 3
Galaxy S
Bir gariplik var adaptorum doğru kablom doğru super hizli şarj 2.0 destekli 65w destekli 5a kablo her istenileni yaptik ama 25w adaptorle baska bir arkadasim ondada s23 ultra var benden daha hizli sarj ediyor ustelik ben orjinal urun kullaniyorum o mcdodo
0 Likes
tubatu
Active Level 6
Galaxy S
Sanırım kablodan, geçen bunu sormuştum kafa bi kez kesin orjinal olacak da kablo olmasa olur mu demiştim o da orjinal olmalı demişlerdi .çözerseniz bana da yazar mısınız?
0 Likes
Cengo28
Active Level 3
Galaxy S
Hepsi samsung bro
0 Likes
tubatu
Active Level 6
Galaxy S
Pardon bilemedim valla da sinir bozucu çok ya o kadar masrafa. uzaktan bağlantı iste belki ayar vs mi var
0 Likes
Cengo28
Active Level 3
Galaxy S
Arkadaşlar sorunu buldum galiba %70'e kadar son sürat şarj ediyor sonra yavaşlatiyor sanirim batarya sağlığını korumak için.
0 Likes
Galaxy S
Adaptif şarj, %70den sonra bataryanın ısınmaması için şarj hızını düşürüyor