Ön kamera açıkken fotoğraf çekmek istediğimde gayet net güzel fotoğraflar çekebiliyorum ancak video moduna aldığın zaman video kalitesi gibi oluyor... View Post
Ön kamera açıkken fotoğraf çekmek istediğimde gayet net güzel fotoğraflar çekebiliyorum ancak video moduna aldığın zaman video kalitesi gibi oluyor... View Post
Yazıyorlar arkadaşlar View Post
Dünden beri instagram sürekli kapanıyor 30 sn açık kalmıyor View Post
Bazen instagramda denk geliyorum bazende pubgde denk geliyor sizce cihazdan kaynaklı mı View Post
Günlerde bu güncelleme sistem hatalarını düzeltme ve optimizasyon,sistem kararlığını artırıyor!! View Post
Son güncelleme sonrası kamera optik sabitleme sorunu başladı. 5x ve üzeri zoom larda görüntü cihazı düz tutmaya rağmen dönüyor. Video da ayni şekilde... View Post
S24 fe ye 8.5 guncellemesi geldiğinden beri bu sekilde görünüyor spotify widgetı ne yaptiysam düzeltemedim düzeltmenin bir tolu var mi? View Post
S23 cihazimin garantisinin bitmesine 1 ay kalmis ve arka kapak pil seismesinden dolayi tirnak girecek kadar acilmis ama telefon onumuzdeki birkac gun... View Post
Arama sırasınsa aramayı kapatınca hızlı baskasını aradığımda garıp garıp hallere gırıyo aradığımda 2. Kısı dırek kapanıyor falan View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1133 | |
| 1086 | |
| 910 | |
| 791 | |
| 714 |
| User | Count |
|---|---|
| 38 | |
| 29 | |
| 21 | |