cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 Ultra 45W Şarj Sorunu

(Topic created on: 10-16-2023 10:35 PM)
490 Views
Cengo28
Active Level 3
Options
Galaxy S

Selamlar, S23 Ultra kullanıyorum samsung'un 65w trio şarj başlığı var 120w desteklide kablom var kutudan çıkan 45w desteklemediği için başka bir kablo aldım 120w değerinde ancak şarj ederken 12w olarak şarj ediyor bunun sorunu ne olabilir ayarladan hizli şarjı açtım kablodada sorun yok gelen hattada problem yok laptop şarj ediyorum 65w sorun yok ama sadece telefonda 12w alıyorum.

image

21 Comments
Galaxy S
Programın adı ne ?
0 Likes
Cengo28
Active Level 3
Galaxy S
ANTUTU
0 Likes
Erekarteks
Active Level 4
Galaxy S
Adaptörün çıkışları kaç watt, önemli olan bu. Yazar adaptörde, yazmıyorsada akım ile voltajı çarparak bulabilirsiniz. En yüksek akımlı veren slota telefonu bağlayabilirsiniz. Aynı şekilde kablonunda aynı amper değerini desteklemesi gerekir.
Cengo28
Active Level 3
Galaxy S
Herşey normal samsung'un trio 65w super charge 2.0 destekleyen adaptoru var kablo olarakta 120w desteği olan kablo var.
0 Likes
Erekarteks
Active Level 4
Galaxy S
Önemli olan slotlar kaç watt verebiliyor, 3 tane slotun 3 üde farklı değerler veriyor olabilir , yada ikisi aynı biri farklı. Mesela iki çıkış 15 watt , diğer çıkış ise 35 watt. Toplam watt tek tek çıkışdaki watt ların toplamıdır.
Cengo28
Active Level 3
Galaxy S
3 tane çıkış var 2 tanesi type c biri usb-a tek tek yaziyorum biri max 65w diğeri max 25w usb olanda max 15w ben digerlerine birsey takmiyorum sadece 65w olana takiyorum tek cihaz.
Erekarteks
Active Level 4
Galaxy S
Cihazın içinden çıkan kabloyla denediniz mi?
0 Likes
Cengo28
Active Level 3
Galaxy S
Denedimde o kablo 15w destekliyor 2.0 desteği yok o yüzden daha yüksek değerleri olan bir kablo aldım onda zaten vermiyor.
0 Likes
Cengo28
Active Level 3
Galaxy S
Adaptor bu orjinal mediamarkt'an aldim çakma olma sansi sifir kutulu garantilisamsung3in1trio65w2xpdusbaevtipiarjaleti3klt6530nbegww-1_1000006247_1697483645.jpg
0 Likes