cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Pil sorunu

(Topic created on: 04-14-2024 03:15 PM)
421 Views
Artyom34
Active Level 7
Options
Galaxy S
Bir gezideydim sadece fotoğraf ve video çektim nerdeyse tüm gün 40 dk kadar yootubede takıldım ve akşam saatleri civarı şarjım bitti yol süresi boyunca da ekranım kapalıydı yol fazla bir sürede sürmedi 3 saat kadar sürdü 8 saat gösterilen yer muhtemelen gece idi 97 ile sabah 5 buçuk da elime almıştım havada 26 derece falandı ama hep güneşli ortamlarda durmadım ve bu kadar etki edeceğini sanmıyorum herhalde One uı 6.1 yüzünden olsa gerek bu güncellemeyi hiç beğenmedim 

image

10 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Uygulama pil kullanımı nasıl
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Pil kullanımı çok fazla yüzde 115 diyor
0 Likes
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
S22 zaten miliamper olarak düşük

Fotoğraf ve video çekme işleme derken zaten çok efor sarf ediyor.

6.1 ile alakası yok. Kullanım ile alakalı
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S23 un pili kaç mah dı
0 Likes
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
3900 sanırım
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
O zaman dediğin gibi normal
0 Likes
Artyom34
Active Level 7
Galaxy S
Güncelleme ile bir çok şeyin alakası vardır kısaca altta ki arkadaş özetlemiş
0 Likes
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Hocam zaten var ama siz gündelik kullanımının dışına çıkıyorsunuz. Eminim ki adaptif pil özelliği açık. Buda farklı bir kullanıma denk gelince cihaz optimize edemiyor.

Yoksa güncelleme ile performans,batarya,kamera sensörler v.b iyilestirilebiliyor zaten
mamitaş
Active Level 2
Galaxy S
1 nisan güvenlik güncellemesini yaptın onda çözdüler bu sorunu bende de 6.1 den sonra ısınmaya ve pilin hızlı bitmesi sorunu vardı youtube da 10dk da yüzde 1 giderken 4dk da 1 gitmeye başlamıştı güncelleme döndürdü eski hale o güvenlik güncellemesi geldiyse yap 350mb falandı
0 Likes