cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

1.5 yıllık S23 deneyimim ve güncellemelerin etkisi

(Topic created on: 05-29-2025 12:29 AM)
288 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

Artı ;

-Hala kasmıyor sıfır donma
-şarj hızında düşme yok 0-100 1 saatte doluyor
-yağ gibi akıyor hızı mükemmel

Eksi;
-Güncellemelerle kamera kötüleşti, kumlanma sorunu oluşmaya başladı.
-Güncellemelerle birlikte pil çok hızlı bitiyor günde 2 kez taktığım oluyor oyun oynamıyorum 
-Güncellemelerle ısınma sorunu çok arttı ve galerimde gezip foto video karıştırsam bile ısınma yapıyor ilk aldığımda böyle değildi.
-One UI 7 ile gelen bir sorun var ve bu sorun görüntülü arama yaparken ekranda çizgilerin oluşması.One UI6 da yoktu bu sorun.

Sonuç olarak telefon hala canavar elimde kayıyor resmen ama güncellemelerle telefonun en önemlileri olan pil, kamera ve ısınma sorunları arttı.Çözüm olarak da hiçbir çalışma yok.Wipe cache falan yazmayın boşuna yorumlara 

14 Comments
ensareiz
Active Level 8
Galaxy S
S24 lerde kasıyor işte oyunda exynos sağolsun
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy S
Sonuna kadar destekliyorum sizi. Gerçekten öyle. S23 Ultra kullanıcısı olarak gerçekten gelen güncellemeden bende memnun değilim.
Furkan_1
Active Level 8
Galaxy S
Bende s23 ultra kullanıcısım bu sorunlar s23 e özel sorunlar değil s24 kullanıcılarıda aynı sorunlarıda yaşıyoe
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy S
evet bu durumdan haberdarım. Bu sorunu s25 serilerinde de yaşanıyor. Bu sorun one uı 7 ile alakalı bir durum
Furkan_1
Active Level 8
Galaxy S
Evet kesinlikle, one ui 8 de oturur işletim sistemi optimizasyonu
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy S
samsungdan ümidimi kestim açıkcası. Her sene ayrı bir fiyasko yaşanıyor. Her seferinde de şaşırtmıyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Sıkılmadınız mı şu güncellemeyle düzelir bu güncellemeyle düzelir demekten.Neden sürekli bir şeylerin düzelmesi için bekliyoruz biraz da bunu sorgular mısın? Arkadaşımın telefonu ip14 Saydığım sorunların hiçbiri şu anda onda yok.
Furkan_1
Active Level 8
Galaxy S
Haklısın cidden ama yapacak birsey de yok yani
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Öyle tabii ama samsung canımı çok s ı ktı sory