cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Pil hızlı bitiyor

(Topic created on: 3 weeks ago)
198 Views
korumake
Active Level 1
Options
Galaxy S

S23 ultra kullanıyorum. Ui 7 güncellemesini yaptım. Özellikle instagram aşırı hızlı pilimi bitirmeye başladı. Güncellemeden önce günde 1 kez şarj yetip artıyordu. Şimdi günde 3 kez şarja takmam gerekiyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? Ne yapmalıyım fikri olan var mı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Berkay_S22
Active Level 10
Galaxy S
İg ile alakalı sorun ise profilimde onunla alakalı bir konum vardı bakabilirsiniz😊

View solution in context

11 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
İnstagram sorunlu bir uygulama. Metanın optimize etmesi gerek sizin yapabileceğiniz birşey yok. Normal kullanımdaki pil sorunlarıyla ilgili olarak ise :Güncelleme yaptıktan sonra Telefonu sıfırlamadıysanız fabrika ayarlarına sıfırlayın veya hard reset atın. Büyük güncellemelerden sonra telefonlarda eski kalıntıların silinmesi için fabrika ayarlarına sıfırlanma veya hard reset tavsiye edilir. (Bilgisayarınız varsa Wipe cache partition yapmayı deneyebilirsiniz. Verileriniz silinmez ama Hard reset veya fabrika ayarlarına sıfırlamak kadar etkili olmayacaktır yinede denemeye değer.)
0 Likes
Solution
Berkay_S22
Active Level 10
Galaxy S
İg ile alakalı sorun ise profilimde onunla alakalı bir konum vardı bakabilirsiniz😊
korumake
Active Level 1
Galaxy S
Okudum şimdi deniyorum teşekkür ederim ☺️
0 Likes
Berkay_S22
Active Level 10
Galaxy S
Ne yaptınız hocam nasıl şuan?
0 Likes
korumake
Active Level 1
Galaxy S
Betaya katıldım ama değişiklik hissetmedim, müsait bir zamanımda sıfırlamayı deneyeceğim
0 Likes
Berkay_S22
Active Level 10
Galaxy S
Katıldıktan sonraki gelen güncellemeyi yaptınız mı?
0 Likes
korumake
Active Level 1
Galaxy S
Yaptım
0 Likes
korumake
Active Level 1
Galaxy S
Sadece instagram değil ki, pil performansında büyük düşüş var. Sıfırlama yazmışsınız gördüm diğer yorumlarda ama veriler silinmeyecek mi? Eğer veriler silinecekse yedek alıp telefonu en baştan kurmak büyük vakit kaybı 😞
0 Likes
mustafaa14
Active Level 9
Galaxy S
en sağlıklı yöntem odur hocam temiz kurulum denir buna
eskiler dosyalar loglar yüzünden böyle yapar
0 Likes