Original topic:

S22 nin şarjı çok hızlı bitiyor

(Topic created on: 06-11-2025 12:39 PM)
145 Views
Muhammed_0612
Active Level 5
Options
Galaxy S

Müşteri hizmetlerini aradığımda pil sağlığım için iyi dediler ama 60hz de kullanmama rağmen çok hızlı bitiyor normalde hızlı bitiyordu ama bu ara nedense aşırı hızlı bitmeye başladı kullanmadığım uygulamalari derin uyku moduna falanda aldım yine işe yaramadı

10 Comments
Galaxy S
Güncellemeden sonra olduysa wipe cache partition deneyebilirsin
0 Likes
Muhammed_0612
Active Level 5
Galaxy S
Hocam ben pek anlamıyorum o ne oluyor
0 Likes
Galaxy S

1.) Telefonu tamamen kapatın.

2.) USB ile bir bilgisayara bağlayın. (Sadece bağlamanız yeterli başka bir işleme gerek yok.)

3.) Cihazın ses arttırma ve güç tuşlarına aynı anda basılı tutun.

4.) Karşınıza Recovery menüsü denilen bir ekran gelecek. Ses kısma tuşuyla aşağı inip "Wipe Cache Partition" seçeneğini güç tuşuyla seçin.

5.) Yes ve No olmak üzere iki seçenekle karşılaşacaksınız. Yine aynı şekilde ses kısma tuşuyla üstüne gidip güç tuşuyla seçin.

6.) Bunu yaptıktan sonra sizi 4. adımdaki menüye geri atacak. Ondan sonra en üstteki Reboot seçeneğini yine güç tuşuyla seçin. Bu seçenek cihazı yeniden başlatacak.

İşlem bu kadar. Bu cihazda önceki güncellemelerden kalan kalıntıları ve önbelleği temizleyecektir. Cihazın batarya performansı bir nebze artacaktır.
0 Likes
Muhammed_0612
Active Level 5
Galaxy S
Çok teşekkür ederim telefonumdan veri falan silinir mi
0 Likes
Galaxy S
Yok hiçbir şey silinmiyor rahat olabilirsin 🙏 Ama o menüde dikkatli ol, yanlış bir şeyi seçme. Cihaz sıfırlama falan da oradan yapılıyor
0 Likes
Galaxy S
Bunun işe yarayacağının da garantisi yok bu arada. İşe yaramazsa cihazı sıfırlamayı düşünebilirsin
0 Likes
Muhammed_0612
Active Level 5
Galaxy S
Çok teşekkür ederim şu an bilgisayarım olmadığı için yapamam başkasının bilgisayarına takacam mecbur oraya bilgi falan aktarılmaz di mi
0 Likes
Galaxy S
Yo sıkıntı olmaz, taktığında telefonun kapalı olacak zaten
Muhammed_0612
Active Level 5
Galaxy S
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim yardım ettiğiniz için en kısa zamanda yapacam böyle olmuyor