Original topic:

S24FE ısınıyor,şarj hızlı bitiyor

(Topic created on: 09-09-2025 12:10 AM)
277 Views
Asperia
Active Level 7
Options
Galaxy S

Ev gayet serin bir ev evden dolayı ısınması imkansız. Hiç oyun oynamıyorum sadece sosyal medya kullanıyorum o halde telefon ısınıyor. Ama bu ılıklık değil kılıftan hissedilebilir bir sıcaklık. Hiçbir şey yok instagram veya tiktokta video kaydırıyorum telefon cidden ısınıyor. Ayrıca şarj da çok hızlı bitiyor, One UI 6.1de iken 7 saat altı ekran süresi almazdım One UI 7'ye güncelledeğimden beri telefonun şarjı dayanmıyor 5.5-6.5 saat arası şarjı bitiyor.

6 Comments
Galaxy S
Sosyal medya telefonları ısındırır zaten üstüne zaten s24fe exynoslu bir model gayet normal yani
Asperia
Active Level 7
Galaxy S
Yorumları okurken çoğu kişi ısınmıyor ya da hissedilmeyecek kadar ısınıyor diyordu hiç de öyle değilmiş. Önceki telefonum M21 ile aynı derecede ısınıyor çok garip gerçekten
Galaxy S
Garip değil aslında 😃 sosyal medya dedigim gibi zaten oldukça isindiriyor m21 ve s24fe arasinda islemci olarak acayip far.k var guclu islemci daha cok isinir
Asperia
Active Level 7
Galaxy S
Evet dediğiniz doğru fakat bu işlemcinin gücüne göre düşünüp ısınmasını en aza indirebilseler keşke
OzgurBurak
Beginner Level 3
Galaxy S
Bende 24fe kullanıyorum.
Bu telefonda ısınma ve şarj şikayetleri zaten başı çekiyor, bence değerlerin normal.

Ben baya ileri ayarlar yaptım, kullanmadığım uygulamaları derin uykuya aldım. Oyun oynamıyorum ve sosyal medya kullanmıyorum ortalama 9 saat dayanıyor telefon.
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Thermal guardian indir thermal ayarını en sola çek