S22 aldım telefonun kutusunu daha bu gün açtım ama kurulumu yapmaya başladığımdan beri telefon aşırı ısındı. Aynı durumu yaşayan var mı ne yapmalıyım? View Post
S22 aldım telefonun kutusunu daha bu gün açtım ama kurulumu yapmaya başladığımdan beri telefon aşırı ısındı. Aynı durumu yaşayan var mı ne yapmalıyım? View Post
Telefonu alalı 4 ay oldu ve kamerasında siyah nokta oluştu nedeni nedir acaba ? Ve kamerası hiç güzel netlemiyor verdiğim paraya... View Post
Telefonun en üstünde bulunan + işareti nedir tam olarak bilen var mı? View Post
Önümüzdeki hafta S23lere Android 14 gelir mi acaba , tarihler 11 ekimi gösteriyor View Post
Valla tam zamanında almışım, S23 lere zam geldi🫨 View Post
Samsung Galaxy S23 Ultra Avrupa’da en çok sevilen telefon olduSunduğu özellikler ile başarılı satış rakamlarına ulaşan telefon için Samsung oldukça... View Post
Ekranı 120 hz islemci optimize güç tasarruf modunda sosyal medyada gezerken cok fazla takılma donmaya rastladım. 60 hz de daha kararlı çalışıyor.... View Post
Arkadaşlar s22 için güzel şeffaf kılıf önerir misiniz sararmayan cinsinden ve ince olursa iyi olur View Post
Böyle bir hata alıyorum güncelleme kontrol ettiğimde neden oluyor güncelleme varsa sa yapmıyor anlamadım güncelleme geldimi watch 6 ya View Post
Siz ne zaman keşfettiniz? View Post
User | Count |
---|---|
40 | |
25 | |
25 | |
23 | |
23 |