cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Pil Tüketimi

(Topic created on: 07-29-2024 01:40 PM)
147 Views
caganaksu
Active Level 2
Options
Galaxy S
Arkadaşlar merhaba bugün S23 ü alalı 1 hafta oldu. Ne yazık ki pil hala yeterli gelmemekte. Oyun oynamıyorum wifi+mobil veri karışık 1 günlük senaryoda maksimum 4-5 saat ekran süresi alıyorum. Haliyle yetmiyor gün içinde akşamları 2. kez şarja takıyorum. Bu durum böyle devam ederse pilin ömrü çok önce bitecek. Gece yatmadan önce 85 olan şarj uyandığımda 74 e düşmüştü ayrıca. AOD geceleri kapalı üstelik. (Arka planda çalışan sadece MiFitness uygulaması var) Ne yapmam gerekiyor ben anlamadım. Satın almadan önce nette 7-8 saatler uçuşuyordu bi bende mi böyle kafayı yiyeceğim
19 Comments
Quantum-A
Active Level 6
Galaxy S
1 ay içinde pil kendini kullanım biçiminize göre biçimlendirecek ve daha iyi süreler almaya başlayacaksınız. 👍 😊
caganaksu
Active Level 2
Galaxy S
inşallah 👍
Lahmacunn
Active Level 7
Galaxy S
Bende s23 kullanıcısıyım gece sarjın o kadar düşmesi normal bi durum değil. Kullanımda ise sürekli aç kapa tarzı kısa kullanımda sarj hızlı bitiyor maalesef. Sürekli aktif kullanılırsa gayet stabil gidiyor sarj
caganaksu
Active Level 2
Galaxy S
youtube videolarında 8 saat 52 dakika ekran açık süresi görüyordum (100 den 0 a) biz niye bu süreleri alamıyoruz
0 Likes
caganaksu
Active Level 2
Galaxy S
Müşteri hizmetlerinden Smart Tutor ile bağlantı için talep açtırdım bakalım bekliyorum aramalarını
0 Likes
tsubasa20
Active Level 6
Galaxy S
samsung benim gorusume gore yeni nesil telefonlarinda geri donusturulmus malzemeden kulllanilan piller koyuyor cabuk eskisin yenisini alsin diye her yeni samsung telefonda boyle bilerek yapiliyor.
0 Likes
HkN06
Active Level 6
Galaxy S
Sarj konuda bnde memnun değilim 6 7 civarı ekran alıyorum lakin gece yattığımda kaçta bıraktıysam sabah da öyle alıyorum kimsede bu durum öyle değil tuhaf
0 Likes
caganaksu
Active Level 2
Galaxy S
aod açık mı veya arkaplanda bi uygulama çalışıyor mu akıllı saat bağlantısı vs gibi
0 Likes
HkN06
Active Level 6
Galaxy S
Aod acık bt acık uygulama bırakmıyorum ama bunlarda en azından 100 de 1 2 götürmesi lazım ama eksilmiyor
caganaksu
Active Level 2
Galaxy S
bende sıkıntı var herhalde anlamadım gitti
0 Likes