Cihazım s21 fe 5g güncelleme için teste girip çıktığına nerden bakılıyor bir türlü veremediler güncellemeyi Yardımcı olursanız sevinirim... View Post
Cihazım s21 fe 5g güncelleme için teste girip çıktığına nerden bakılıyor bir türlü veremediler güncellemeyi Yardımcı olursanız sevinirim... View Post
Samsung da Yüz tanıma özelliği neden iyi çalışmıyor? Yıllardır bu durum böyle ve neredeyse herkes bunu kabullenmiş durumda. Bunu söylediğimizde,... View Post
Telefon 2 defadır kendi kendine yeniden başlatılıyor. Members e girince cihaz dondu tarzında hata raporu çıkıyor. Sorun nedir yaşayan var mı? View Post
Çok fazla pil tuketiyor. Son 2 gündür 5.7 civarında. Sırf bu yüzden artık aod kullanmıyorum. Sözde amiral gemisi Telefonumuz var ama özelliklerini... View Post
Samsung, S22 Ultra ile 2023'te Galaxy'nin imza tasarımı haline gelen adasız arka panel tasarımını tanıttı. 2023'te piyasaya sürülen tüm... View Post
S20fe nin Android 14 almayacağını öğrendim Bundan sonra ne kendime ne eşime nede bir dostuma asla samgung almayacağım, aldırmayacağım. View Post
Yeni güncelleme geldiğinden beri kameranızdan memnun musunuz? Güncelleme sonrası telefonu sıfırladıktan beni 3x üzeri fotoğraflar aşırı bulanık ve... View Post
Arkadaşlar s22 icin guncelmiyiz sitesinde bügun gelecek diyordu tahmini ne zman gelir size gelen var mi View Post
Arkadaşlar selam başlıkta da belirttiğim gibi kulaklığımda kısa yolu kullandığımda (Asistan'ı aktif ettiğimde) bixby açılıyor bunu Google asistan... View Post
User | Count |
---|---|
44 | |
43 | |
41 | |
40 | |
32 |