Merhaba arkadaşlar . Geçen günler Samsung S25 cihazımı 3 karış mesafeden bir köşesi üstüne mermere düşürdüm . Kasasında ekranında falan bir sorun... View Post
Merhaba arkadaşlar . Geçen günler Samsung S25 cihazımı 3 karış mesafeden bir köşesi üstüne mermere düşürdüm . Kasasında ekranında falan bir sorun... View Post
Samsung, S26 Ultra'yı ilk başta 10-bit olarak tanıttı; fakat meğerse cihaz gerçek 10-bit değilmiş. FRC (Frame Rate Control) desteğiyle sunulan,... View Post
0 aldığım s20 ultra 1 terabayt depolama kısmına geldiğimde boş 790 gösteriyor:) View Post
Arkadaşlar s24 için ekran koruyucu önerisi olan var mı marka model View Post
Samsung galaxy tab s10 fe güncelleme geldi mi View Post
Bu yöntem telefonun hala suya dayanıklı olup olmadığı hakkında %100 bi doğru bilgi, kesin evet veya hayır sonucuna varılabilirmi View Post
S22 cihazımdan uzun zamandır çok memnundum fakat son güncellemelerdrn sonra bir uygulamaya tıkladığımdan 10 15 saniye sonra giriyor ve bu can sıkıcı... View Post
Agalar ben uyku süresini ekledim ama widgette gözükmüyor napcam Ekledim ama hala uyku süresi gir diyo View Post
Merhabalar, ben 2 senedir s23 kullanıcısıyım son birkaç gündür telefonda bir şey yaparken film ya da müzik dinlerken 3 saniyeliğine telefon hırsızlığa... View Post
İçine koydukları kutu hasar almıştı ve özensizdi maalesef. Daha önce kulaklık, saat, telefon vs aldığımda çok özenli ve korunaklı gelmişti. Kutuları... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1556 | |
| 1136 | |
| 854 | |
| 815 | |
| 781 |
| User | Count |
|---|---|
| 34 | |
| 28 | |
| 25 | |