cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 NFC Ödeme Sorunu

(Topic created on: 12-05-2024 09:00 PM)
83 Views
MajereRias
Active Level 4
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar,yaklaşık 2 ay önce S23 satın aldım. NFC ile ödemeyi aktif olarak kullanıyordum fakat son birkaç zamandır ödeme yapamamaktayım,uygulamalar ve cihaz güncel,tanılamada NFC de bir sorun gözükmüyor ki akbilimi okuttuğumda NFC çalışmakta. Sizlerin bir önerisi olur mu acaba?

27 Comments
MajereRias
Active Level 4
Galaxy S
Evet hocam,basit de bir teknoloji ama neden böyle oluyor anlamıyorum.
0 Likes
bustard
Active Level 1
Galaxy S
Bankanın üzerine basılı tutun, uygulama ayarlarına gidin. Uygulama kullanılmıyorsa, "İzinleri devre dışı bırak" seçeneğini kapatın.
0 Likes
Cermeh
Active Level 1
Galaxy S
Deneyeceğim tesekkurler. Ancak bu ayar çok önceden de vardı ama sorun olmuyordu bakacağız. Tekrar teşekkürler.
0 Likes
Cermeh
Active Level 1
Galaxy S
Tabiki. İlginç bir bilgi daha paylaşayım nfc ile denediğimde olmazsa nfc ye bağlı kart ile ödediğimde ekranda sanki nfc ile ödeme yapmışım gibi bankanın uygulaması açılıyor ve ödeme yapıldı bilgisi cikiyor 😂
Members_70LROHk
Beginner Level 2
Galaxy S

S23 ultra ,1 ay onceye kadar Hiçbir sorun yaşamazken güncelleme yaptıktan sonra çalışmamaya başladı biraz uğraşarak bazı ayarlamaları yaptım(temassiz,rutin ayarlama vs)  ama yine de bazı post cihazlarında okumuyor bazılarında çalışıyor

MajereRias
Active Level 4
Galaxy S
Enteresan hocam ya
0 Likes
Kaptan-35
Active Level 4
Galaxy S
Beni nfc den soğuttu aynı sıkıntı bende de var s23 ziraat. Bazı poslarda okuyor bazılarında okumuyor.
furkan06k
Active Level 7
Galaxy S
Hocam benimde cihazim s23 hiç bir problem yaşamiyorum yapi kredi bankasında nereye gittiysem hemen çekiyor okuyor acaba hiç format attinizmi telefonu gelen güncellemeden sonra?