cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

NFC İle Ödeme Sorunu

(Topic created on: 01-01-2025 10:33 PM)
285 Views
saydımkaçgünoldu
Active Level 3
Options
Galaxy S

Herkese selamlar. NFC ile ödeme yapamıyorum. Telefonu pos cihazına yakınlaştırdığımda POS cihazı herhangi bir tepki vermiyor( kılıfla veya kılıf olmadan **bleep** etmiyor) NFC telefonumda aktif, ilgili internet bankacılığında mobil ödeme ayarlarım yapılmış durumda fakat ne yaptıysam olmadı. Ödeme yaparken ekran kilidini de açıyorum öncesinde. Samsung destek klasik önerileri söyledi, ağ bağlantılarını sıfırlama, telefonu sıfırlama vs. Bir bilgisi veya önerisi olan var mı ?

15 Comments
RhnS24U
Active Level 2
Galaxy S
Uygulamalar- Sistem uygulamarını gosteri aç ordan Nfc yi bul temizle düzelir
0 Likes
Galaxy S
merhaba hocam, bunu da denedim diye hatırlıyorum ama tekrar yapayım. teşekkürler.
0 Likes
RhnS24U
Active Level 2
Galaxy S
Farkli bir banka deneyebilirsiniz ya da nfc isteyen bir uygulama ile nfc testini yapabilirsiniz. Ama dediğim yöntem olur diye düşünüyorum
0 Likes
Galaxy S
Ziraat ve Ykb arasında deniyorum ama kimisi mobil banka uygulaması ekrana gelmeli demiş forumda. en son denemediğim o kaldı
0 Likes
ienes
Expert Level 1
Galaxy S
Y**ı kredi için denemiştim uygulamadan temassız ödemeleri açma tuşuna bastımda rıza formunu onayla dedikten sonra kendi kendine geri kapanıyordu
Galaxy S
Aynen öyle
0 Likes
Galaxy S
Merhaba kardeşim sa 😊
Ayarlar > Uygulamalar > Sağ yandaki 3 çizgi > Sistem Uygulamalarını Göster > Tamam > NFC > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz.

• Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.

Sorunun devam etmesi halinde 444 77 11i arayarak uzaktan yardım desteği alabilirsiniz 😊.
0 Likes
Galaxy S
bunları zaten yapmıştım hocam. eyvallah
0 Likes
BeyazzAdam
Active Level 7
Galaxy S
Hocam kullandığınız bankanın sistem uygulamalarına girin oradan üstte göster var her zaman onu yapınca düzelir diye düşünüyorum
0 Likes