Arkadaşlar iyi akşamlar S20 FE Android 14ü alacakmı noolur bilen varsa yazsın bilen varsa Çok teşekkürler bazı sitelerde var bilmiyorum alacaksa... View Post
Arkadaşlar iyi akşamlar S20 FE Android 14ü alacakmı noolur bilen varsa yazsın bilen varsa Çok teşekkürler bazı sitelerde var bilmiyorum alacaksa... View Post
Bu haber doğru mu ? View Post
Mesafe ölçer kendi uygulaması varmı ? View Post
Telefonum kapalı olduğu halde arayan tarafından çalıyor, bu nasıl mümkün oluyor ? View Post
Kamera asistan uygulaması ayarlarını nasıl yapalım en iyi resim kalitesi için bilgisi olan var mı. Teşekkürler View Post
120 hz ekran muazzam bir özellik yalnız çok fazla şarj yiyor ,adaptif bile olsa şarj yiyor , yani ikisinden birini tercih etmemiz ne üzücü bir... View Post
Beyler s21 fe ye ne zaman android 14 geliyor s23 kullanan arkadaşlarımda görüyorum baya güzel olmuş View Post
Dün açtığım başlıkta ana kamerada zoom yaparken 3x ve 10x arasında ortam ışığına göre grileşme ve sararma var diye başlık açmıştım. Sorun kamera... View Post
KARŞINIZDA A55 PARDON( S23 FE ) Ekran kasa oranı ve işlemci üzebilir S21 FE daha ince ekran kasa oranı daha iyi Geriye gidiyoruz Samsung Ailesi... View Post
Galaxy S23 FE Galaxy Tab S9 FE Galaxy Buds FE Modelleri Detaylı İncelemek İçin Epey Sitesini Ziyaret Edebilirsiniz. View Post
User | Count |
---|---|
39 | |
23 | |
21 | |
21 | |
21 |