cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Kasım Güncellemesi Android Auto Sorunu

(Topic created on: 11-21-2024 12:10 PM)
352 Views
Burs
Active Level 1
Options
Galaxy S

Sakın guncelleme yapmayın arkadaşlar. Guncelleme sonrası Android Auto bağlantım gitti. Araca bağlanamıyorum. Bir yildir kullandigim aracim ile hic bir sorun yasamamistim. 

3 gündür destekle defalarca görüştüm. Hala aramalarını bekliyorum. 

Yaptıklarım: 
-arac ve telefon aç kapa defalarca 
-wifi ve bluetooth ayarlarını sıfırlama 

Çözüm olmuyor. Araçtan aldığım uyarı, bluetooth sürümü uygun değil.

Bekliyorum umarım çözüme kavuşur. Aksi halde Samsun'a veda edeceğim.

Telefon S23 Ultra 
Araç BMW İ5
6 Comments
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

(ALINTI METINDIR)

Moderatör Yeşilırmak'ın verdiği çözümü deneyin.

İlk olarak, cihazın GPS işlemi Android Auto ile bağlantı olmadan düzgün çalışıyorsa, lütfen sonraki ipuçlarını takip edin ve bağlantıyı tekrar deneyin. - Android Auto ve Navigasyon uygulamasını en son sürümlere güncelleyin - USB bağlantısında herhangi bir hata olup olmadığını kontrol edin Ayrıca, cihaz Android Auto aracılığıyla araca düzgün şekilde bağlanmadıysa, lütfen sonraki ipuçlarını kontrol edin.

1. Android Auto ile ilgili uygulamanın (Google) güncellemelerini kontrol edin.

2. İlk bağlantı ayarı yalnızca park edildiğinde kullanılabilir. Bu, güvenlik için Google Android Auto'nun konseptidir. İlk bağlantıdan sonra Android Auto'yu sürüş sırasında da kullanabilirsiniz.

3. Android Auto'yu Bluetooth üzerinden bağlamaya çalışırken bağlantı düzgün kurulmazsa, lütfen aracınızın Android Auto ile bağlantı yönteminin Bluetooth'a dayalı olup olmadığını kontrol edin. Android Auto, USB kablosuyla da bağlanabildiğinden ve bağlantı yöntemi araca ve üreticisine göre farklılık gösterebileceğinden, aracınız için uygun bağlantı yöntemini araç üreticisinden teyit etmek için gereklidir.

4. Samsung tarafından onaylanan USB kabloları, USB onaylı cihazlarla uyumluluğu destekler. Ancak her aracın USB Kimlik Doğrulama Standardı tarafından onaylanıp onaylanmadığını garanti edemediğimiz için, Samsung tarafından onaylanmış kablo olsa bile tüm USB kabloları araç içinde kullanıldığında uyumlu olmayabilir. Buna göre, Samsung tarafından onaylanmış USB kablosunu kullanmanıza rağmen aracınıza bağlı olmama sorunu yaşayabilirsiniz. Ayrıca, uzun bir USB kablosu (yani 1,2m kablo) kullandığınızda USB sinyali iyi olmayabilir çünkü 1m'den daha kısa USB kablosu kullanmanızı öneririz.

Sorun çıkarsa Samsung yetkili kişilerden destek alabilirsiniz 444 77 11.
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler,iyi günler dilerim 😊.
0 Likes
Galaxy S
Kasım güncellemesi gelmedi ki zaten
Burs
Active Level 1
Galaxy S
Ekte gorebilirsiniz1732184531364.jpg
0 Likes
desx
Active Level 4
Galaxy S
Güvenlik yaması ekim gözüküyor
Burs
Active Level 1
Galaxy S
Haklısınız, kasımın ortasında gelince kasim olarak dikkate aldım.
SerhatErgün
Expert Level 2
Galaxy S
Kasım güncellemesi tr de gelmedi
0 Likes