cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Fe Ekran takılma donma

(Topic created on: 06-15-2024 12:36 AM)
1036 Views
Ümmet05
Active Level 9
Options
Galaxy S

image

Ekran görüntüsünü attıgım basit bir oyunda bile ekran bazen 1 bazen 2 3 saniye donuyor sonra geri devam ediyor. Aynı sorunu google chrome da da yaşıyorum var mı bu tarz bi sıkıntısı olan? Gerçektende çok can sıkmaya başladı ya ekranda da bazı sıkıntılar var hala ufak tefek devam ediyor başka bi başlıkta paylaşmıştım. Yeminle soğudum telefondan ya bide ihtiyacımda yoktu iyi hoş dendi heves uğruna aldım pişman oldum resmen
27 Comments
NurullahS23FE
Active Level 7
Galaxy S
3 haftadir s23fe kullanıyorum hiç kasma donma yaşamadım istersen yeniden başlat bi ve destek kismindan tanilamaya gir test yap sorun varmi bak bi
0 Likes
Ümmet05
Active Level 9
Galaxy S
İşin aslı o testler cok sacma geliyor bana telefon sistemine göre telefon zaten normal çalışıyo olarak gözüküyor bi hata varsa yazılımla düzeltmedikleri sürece zaten o hatayı telefon görmüyor herşey normalmiş gibi oluyor haliyle. Mesela ekranda bazen dokundugum yere değilde sacma sapan biyerlere dokundugu bile oldu. Ekran titreyip kalıyordu dokunmak istedigimde işlem yapmıyo bunu hala yaşıyorum bazen. Önerilerde ekran koruyucu dile getiriliyor hemen. Söktü attım korumasız kullanmaya başladım yine aynı. Ama bu takılma olayı chrome da bayadır vardı önemsemiyodum. Ama bi oyunuda oynatmayacaksa ozaman bi sıkıntı var demektir
0 Likes
harunlw
Active Level 4
Galaxy S
hocam reset atmakta fayda var bence
Ümmet05
Active Level 9
Galaxy S
Aklımda da ona bir türlü fırsat bulamadım. Artık bayram tatilinde son çare onu deneyeceğim.
Galaxy S
6 7 aydır kullanıyorum öyle bir sorunla karşılaşmadım vallaha ben oyun flan oynamıyorum sosyal medya flan donma kasma yapmıyor yazılımsal olabilir belki
Ümmet05
Active Level 9
Galaxy S
Bende bu oyunu 2 gündür oynuyorum normalde oyun oynamam sosyal medya kullanmam bi alo bi wp bi **bleep** işte başka işim olmuyo telefonla. Nadiren youtube dan video izlerim gerisindeki telefonu yoracak tüm herseyimi tabletten yaparım ama gel görki telefon bize yamuk yapıyor 🤣
Galaxy S
Geçen benimde youtube da video izlerken kapanıp yeniden açıldı ara sıra öyle şakalar yapıyor tabi😂
Ümmet05
Active Level 9
Galaxy S
Yok abi ya ben öyle şakalara gelemem bu telefonda hiç gelemem 🤣 ben ne umutlarla ne heveslerle ne beklentilerle aldım bunu 😁
0 Likes
Galaxy S
😂😂
0 Likes