cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 FE PİL DURUMu

(Topic created on: 04-25-2024 11:48 PM)
306 Views
Gazozz
Active Level 3
Options
Galaxy S
10.02.2024 tarihinde S 23 FE cihazi satin aldim. Özellikle bu 6.1 güncellemesi sonrasında su gibi şarj gitmeye başladı. Aldığım günden beri Güç Tasarrrufu açık şekilde kullanıyorum. Bugün ilk kez uzaktan destek ile PİL durumuna bakıldı. 

Bana Güç Tasarruf modunda kullanmamam gerektiğini belirttiler. Düzgün çalışmasını engeller cihazın diyor. 

Sizce Nasıl?

image

9 Comments
Serkan-S25-GS
Active Level 10
Galaxy S
Pil durumu iyi ama. Erken düşüş olmuş sanki
0 Likes
Gazozz
Active Level 3
Galaxy S
Ne gibi hocam
0 Likes
Serkan-S25-GS
Active Level 10
Galaxy S
99 yazan yerden kasettim, ben 217 kez ettiğim şarjım yüzde yüz çıktı sizinki erken düşmüş onu diyorum
0 Likes
mbozkurt
Active Level 6
Galaxy S
Telefon ilk alındığı zamanlarda yanlış gösterebilir diye bir yerde okumuştum. Benim 1 yıllık s21 Fe 470 defa şarj edilmesine rağmen %99 da.
özgür_s21fe
Expert Level 3
Galaxy S
Bende de 400 döngü sağlık 99 doğruluğundan şüpheliyim pil eskisi kadar uzun gitmiyor ve 400 döngüde 99 olması ilginç normalde 85 90a düşer
0 Likes
mbozkurt
Active Level 6
Galaxy S
Bilemiyorum, ortalama ekran sürem değişmedi benim.
İlk çıktığı günden beri kullandığımız samsung a71 -4 yılı geçti- pilde sorun görünüyordu. Lakin pil sağlığı %96 dediler. Ne kadar doğru acaba
s23fee
Active Level 3
Galaxy S
Buna nereden bakıyorsunuz
0 Likes
mbozkurt
Active Level 6
Galaxy S
444 7711 numarasını arayıp pil sağlığımı Smart tutor üzerinden öğrenmek istiyorum diyorsun. 20 ile 30 dakika arasında sana dönüş yapıp telefonuna uzaktan bağlanıp gösteriyorlar
Gazozz
Active Level 3
Galaxy S
Bende sorun mu var acaba arkadaşlar
0 Likes