cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 FE ONE UI 7

(Topic created on: a month ago)
514 Views
LeonM4
Active Level 3
Options
Galaxy S
Merhaba Arkadaşlar ONE UI 7 Güncellemesinin yayınlandığı Gün Avrupa birliği ROM'unu indirerek temiz kurulum yaptım 2 Gündür de aktif şekilde kullanıyorum. ROM'u kurunca ben csc değişir sanmıştım ama değişmedi CSC TUR olarak kaldı. Sanırsam ilk kurulumda Operatörü algılayarak CSC işlemlerini halletti cihaz. 

1- 4-5 Saat arası Ekran sürem 6-6.5 saate çıktı. One UI 6 ile aynı derecede kullandım cihazı ayarlarım uygulamalarım tamamen aynı şekilde. 

2- Sistem performansı Günlük kullanımda baya arttı ki zaten Benchmark uygulamalarında tekli çoklu çekirdek işlemlerinde 30K puana yakın daha yüksek skorlar aldı ( ben çok bunlara takmıyorum yine de belirteyim )

3- Şaşırdığım Konulardan biri Veri ağı'nın yani 4.5G performansının önemli derece de artmış olması evin çekmeyen bir köşesi vardı orada bile internetim çekiyor artık. Baseband güncellemesi yapılmış sanırım bundan kaynaklı cihazın sinyal gücü artmış. Biliyosunuz S23 FE serisinde pilden sonra ki sorunlardan biri Cihazın Şebeke performansıydı.

2 günde bu kadar oluyor ama sanırım bunları tek bir video da youtube kanalıma yükleyeceğim. Teşekkürler.

image

6 Comments
LeonM4
Active Level 3
Galaxy S
Uygulama Geçiş çoklu işlem taskbar animasyonları gayet akıcı pürüz yok. Yapay zeka kullanan biri değilim ama yine de çevirmen ve photo asist özellikleri sağlam ve seri çalışıyor. Exynos 2200 her ne kadar sevilmese de amiral gemisi sınıfı bir işlemci ve termal anlamda kötü olsa da gerçekten performanslı ve 8 Gen 1 gibi işlemcilerle kapışacak düzeyde. One UI 7 bu işlemci için daha iyi optimizeli bir sistem olmuş gibi geldi bana.
vecerxtreme
Active Level 7
Galaxy S
CSC nin değişmemesi oem kilidinin kapalı olması yüzündendir. Sadece sistem dosyaları yüklenip şebeke ve servis sağlayıcı dosyaları sabit kalmıştır.
0 Likes
LeonM4
Active Level 3
Galaxy S
Sanırım bu benim için daha iyi olmuş 😅
spray
Active Level 4
Galaxy S
cscyi elle değiştirin derim ben de eux romdan ingiliz romuna geçmiştim eux cscsi kalmıştı euxa güncelleme gelmiyordu sebebini bilmiyorum ingilize geçince direkt geldi
0 Likes
LeonM4
Active Level 3
Galaxy S
Kanka update gelmeyeceğini biliyorum ama elle değiştirmeye gerek yok çünkü Türkiye'ye güncelleme gelince direkt Türkiye romunu indirir tekrar sıfırdan odinle kurar geçerim. Sağol yine de 🥰
Biiilal
Beginner Level 2
Galaxy S
Peki normal olarak ne zaman gelicek one iu 7
0 Likes