cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 FE Batarya ve Şarj Performansı

(Topic created on: 08-22-2024 09:25 PM)
95 Views
Rehab1t
Active Level 1
Options
Galaxy S
  • Telefonu alalı 2 hafta oldu ve bararya performansından pek memnun değilim. Kamera ve işlem hızı açısından gerçekten mükemmel ama batarya konusuna takıntılıyım. Geliştirici seçenekleri->Sistem İzleme->CPU hızını 8192 kb ye ayarlıyorum, performans profilini düşük seviyeliye alıyorum fakat yine de pek iyi performans verdiğini söyleyemicem sanırım. Bu arada geliştirici seçeneklerindeki yaptığım ayarlar telefona sıkıntı çıkarır mı?

image

image

Galaxy S
Beni 10 ay olucak alalı
0 Likes
Rehab1t
Active Level 1
Galaxy S
Valla güle güle kullanıyosundur muhtemelen .d ilk başlar benim ki gibimiydi bide geliştirici seçeneklerini değiştirdin mi hiç
Galaxy S
Evet a32 den geçtim buna o zaman dikkat etmiyordum ekran sürelerine çok sonra baya toparladı kendini cihaz
0 Likes
Rehab1t
Active Level 1
Galaxy S
Peki son olarak sistem izleme bölümünden cpu hızını değiştirdin mi benim ki gibi yoksa telefonu aldığın gibi kullandın mı
Galaxy S
Aldığım gibi kardeşim kutudan nasıl çıkardıysam öyle 😊
0 Likes
Rehab1t
Active Level 1
Galaxy S
Pekala o zaman yardımın için teşekkür ederim eski ayarlarına geri alıp kullanmaya devam ediyim bakalım nolucak ilerde tekrardan paylaşırım 😇
Galaxy S
Eyvallah dostum umarım düzelir sende güzel süreler alırsın 😊👍
Galaxy S
En kötü ekran sürem 5.30 6.30 gibi
0 Likes
Rehab1t
Active Level 1
Galaxy S
Vallahi süper ya adına sevindim, telefon cidden çok iyi pilide senin ki gibi toparlarsa senelerce kullanırım ama aklımdaki tek soru şu işlemci hızıyla oynayıp durmak doğrumu acaba
Galaxy S
Çok doğru değil bana göre telefon orjinal haliyle kullanmak daha iyi bence
0 Likes