cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 24 25 serisi

(Topic created on: Wednesday)
234 Views
Wukong31
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar sizce bu serilerin Ultra modelleri 3 4 sene sonra Yavaşlama olur mu yoksa ilk gün ki gibi performans mi verir 

23 Comments
Fikr-itekno
Active Level 9
Galaxy S
Merhaba,
Her telefon gibi s serisi cihazlar da zamanla eski performanslarını kaybederler fakat kullanıcıyı olumsuz etkileyecek düzeyde olacağını sanmıyorum 😊

S21 fe cihaza sahibim ve çarpıcı bir yavaşlatmayla karşılaşmadım.
Wukong31
Active Level 3
Galaxy S
Mesela elmacikda böyle olmuyor bunun sebebi nedir
Fikr-itekno
Active Level 9
Galaxy S
Kastınız halen ilk günkü gibi oldukları mı?
Wukong31
Active Level 3
Galaxy S
ilk gün ki gibi
Fikr-itekno
Active Level 9
Galaxy S
İphonelar da ilk günkü gibi kalmazlar aslında nasıl baktığınız önemli😊
kHell
Active Level 8
Galaxy S
elmacıkta da aslında böyle oluyor, sadece arayüz akıcılığını koruyor cihaz. 13ün ilk çıktığı yila ait bir test ve bugüne ait bir teste(kullanılmış bir 13ün testi) bakarsan anlarsın farkı. Ama arayüz akıcılıklarını neredeyse yüzde yüz koruyorlar. Onun dışında uygulama açılış hızları, uygulama içi performans düşüyor. Android amiral gemilerinde böyle bir durum olduğunu sanmıyorum çünkü benim j7 bile şarj hariç aynı performansı veriyordu
Wukong31
Active Level 3
Galaxy S
Evet brom bende de J7 prime var ise giderken onu götürüyorum cihaz şarj hariç gerçekten çok iyi ben bu cihaz da 1 gb oyun bile oynadım biraz kasma oluyor ama oynanıyor samsung gerçekten çok iyi bu konuda
kHell
Active Level 8
Galaxy S
evet, ama bence eskisi kadar özenmiyorlar artık diğer serilere. Ben j7mden aldığım performansı a35imden almıyorum. Ya da ben mi büyüdüm daha fazla şey istiyorum bilmiyorum ama öyle bir his var içimde
Fikr-itekno
Active Level 9
Galaxy S
Katılıyorum fakat eklemek istediğim birşey var, arayüz akıcılığını Samsung ta koruyabiliyor ancak yeni modellerin çıkmasıyla birlikte farklı yenilikler eklendiğinde ister istemez arayüzde ilk günkü akıcılık olmuyor