6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
S23 cihazıma bugün one uı 7 yi yükledim 2 tane konuda sprun yaşıyorum.1. Ekranı açmak için kilit ekranından aşşa indirirsem bildirim paneli açılıyo... View Post
SAMSUNG DIY BİZİ ARTIK S24 FE YE GETİR ŞU GÜNCELLEMEYİ SÖYLEMEKTEN BIKTIK View Post
Hangi csc s24 fe için daha uygun. Samsung bu işi batırdı bende gecicem. Bu kadar geriye atilmak kabul edilemez. Sim yani slovania mi Yoksa pls mi View Post
Ana ekrana saatti nasıl ekliyoruz? View Post
Bir tek benim cihazda mı böyle bilmiyorum ama cihaz da one ui 6' ya göre ciddi bir yavaşlık söz konusu ve pil inanılmaz hızlı bitiyor sizde de... View Post
Samsung galaxy s 23 ultra telefonumun yan tuşu yani ekranı kapatma tuşuna basınca hemen kapanmıyor normalde öyle değildi bugün oldu bu sorun yardimci... View Post
Güncellemeyi alanlar bi animasyonları gösterebilir bilirimi hızlıca uygulama felan açıp kapatıp ekran kaydına alabalabilirmi View Post
Doğru mu? View Post
Görselde Görüldüğü gibi Diy Home özelliği yok Sadece belirli cihazlarda mı olan özellik anlamadım bu cihazda S23 FE Romu var. View Post
User | Likes Count |
---|---|
1728 | |
1188 | |
1138 | |
1008 | |
1001 |
User | Count |
---|---|
60 | |
34 | |
33 | |