cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22U one ui 6.1 Mobil Veri Sorunu

(Topic created on: 05-14-2024 07:05 PM)
677 Views
MuhammetYuşa
Active Level 5
Options
Galaxy S
Güncellemeyi sabah yaptım ve kurulumunu tamamladıktan sonra mobil veride sıkıntı yaşamaya başladım mobil veriyi kaparsam yada normal internete bağlanırsa tekrar mobil veriye geçtiğimde açılmıyor, uçak modunu açıp kaparsam düzeliyor sadece. Çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi. Ona göre telefonu sıfırlamayı deneyeceğim.
Videoda ne kadar anlaşılır bilmem

11 Comments
Galaxy S
O arkadaş haklıydı...
ugurr34
Active Level 6
Galaxy S
Güncellemeden önce de bu mobil veri sorunu vardı bende.Uçak modunu açıp kapatıyordum.Hala çözmemişler bu durumu acaba hat ile mi alakalı?
MuhammetYuşa
Active Level 5
Galaxy S
Hatla alakalı bir durum mudur bilmiyorum ama güncellemeden önce bende 2 3 defa yaşamıştım ama sabah güncelledikten sonra beri en az 3 kere oldu. Düzelticez diye bozdular herhalde
0 Likes
teyyo
Active Level 8
Galaxy S
S23 kullanıyorum. 6.1 geldiğinden beri o sorun var düzelmedi.
Riolanevi
Active Level 3
Galaxy S
Bende s22 kullanıyorum dün 6.1 güncellemesini yaptım bende böyle bir sorun yok operatör ile görüşün onlarda bir sıkıntı yoksa yedekleme alıp sıfırlamayı deneyin
MuhammetYuşa
Active Level 5
Galaxy S
Umarım operatör ile kaynaklıdır
Galaxy S
Bende şuqn indiriyorum öncekisine göre nasıl?
0 Likes
reis2525
Active Level 5
Galaxy S
Ben de dün güncelleme yaptım, bende bu tarz bir sıkıntı olmadı. Büyük ihtimalle operatör kaynaklı bir sorun olabilir. Operatörle iletişime geçmenizi tavsiye ederim.
MuhammetYuşa
Active Level 5
Galaxy S
Dün hatta bu sabah güncellemeyi yapana kadar böyle bir sorun yoktu en kötü format atıcam artık