Original topic:

S22 ve güncelleme

(Topic created on: 08-25-2023 02:24 PM)
314 Views
byteknolog
Active Level 2
Options
Galaxy S

image

S22 Cihazı yeni aldım şu an ki sürümü 5.1 fakat bu sabah yeni güncelleme geldi ve o güncelleme de de 5.1 yani aynısı değil mi neden böyle oldu ?

Birde güncelleme yapmamı tavsiye ediyor musunuz performanstan kameradan herhangibir kayıp yaşar mıyım ?

image

14 Comments
takcay
Active Level 6
Galaxy S
Aynısı değil. Güncelleme, hata düzeltmelerini de içeren ağustos ayı güvenlik güncellemesi. Bundan önceki one ui sürümünüz 5.1 de olsa güvenlik yaması temmuz 2023 olabilir.
takcay
Active Level 6
Galaxy S
İlk attığınız ekran görüntüsündeki sayfanın sonunda Android güvenlik yaması düzeyi yazıyor. Orası güncellenecek
byteknolog
Active Level 2
Galaxy S
Hmm anladım peki bu güncellemeyi yapmalı mıyım ?
0 Likes
takcay
Active Level 6
Galaxy S
S22 kullanmadığım için iyi bir güncelleme olup olmadığını bilemem ama A54'e gelen ağustos ayı güncellemesi de S22 gibi büyük bir güncelleme ve A54' ün arayüzü daha iyi hale geldi, bazı sorunlar düzeldi. Güncellemeyi yapmanız iyi olur derim ama yeni güncelleme ile sorun çıkar mı şarj tüketiminin fazla olması gibi bilemem. S22 kullanıp güncelleme yapanlar daha doğru bir cevap verir.
doogaisLe
Active Level 7
Galaxy S
Isinma sorunlarinin cozuldugu soyleniyor. Yapmalisiniz.
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy S
yapın kardeşim ısınma konusuna bir nebze çözüm oldu bu güncelleme
0 Likes
user505
Active Level 3
Galaxy S
samsung a04s gelicekmi bu guncelleme bilginiz varmi?
0 Likes
takcay
Active Level 6
Galaxy S
A04s üç ayda bir güncelleme alıyor. A04s'in şu anki güvenlik sürümünü bilmiyorum ama güncel android güvenlik yamanızın üstüne 3 ay eklerseniz büyük ihtimalle o sürümü alır. Yani şu an mayıs 2023 ise temmuzu ya da ağustosu alırsınız. Bu Samsung'un belirlediği bir şey olduğundan bilmiyorum.
0 Likes
user505
Active Level 3
Galaxy S
haziran ayi 2023 guncellemesi var yani eyluldemi alacagim eylul guncellemesini mesela
0 Likes