cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S22 ultra ısınıyor

(Topic created on: 11-24-2023 11:58 PM)
956 Views
Faal
Active Level 7
Options
Galaxy S

Ekran kapalı şebeke full ama Allahın cezası S22 ultra telefonla konuşurken yanıyor buzlu suya yatıracağım artık 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Faal,

Öncelikle, böyle bir durum yaşadığınız için üzgünüm. Cihazınızın kontrol edilebilmesi için  lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Verilerinizi Microsoft OneDrive'a yedekleyebilirsiniz. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç nokta > OneDrive ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri ögesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.

2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not:

• Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.

• Güvenli Klasörün yedekleme özelliği, 2021'den beri piyasaya sürülen Android R OS tabanlı Samsung mobil cihazlarında artık mevcut değildir. Her uygulamanın Smart Switch veya yedekleme özelliğini kullanarak gerekli verileri yedeklemeniz önerilir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
54 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bende de aynı cihaz var öyle problem yok bir servise baktır
Faal
Active Level 7
Galaxy S
Götürdüm servise telefonun hiçbir sorunu yok dediler ve ayrıca benim telefonumunun ekran süresi 3 saat ortalaması var. Bunu da söyledim bataryası sağlam dediler ve bunu hiçbir teste sokmadan dediler telefonu alıp kontrol dahi etmediler. sizi şikayet edeceğim dedim edin dediler Samsungu aradım şikayet ettim o servise bir daha götürmeyin diye gülünç bir cevap verdiler
Galaxy S
İşlemcisi çok sıkıntılı o telefonun berbat Gerçekten
0 Likes
Faal
Active Level 7
Galaxy S
Bin pişman oldum aldığıma...
0 Likes
Galaxy S
Keşke 8 gen 1 i arastirsaydiniz
Bu işlemci çok güçlü her işi yaparsın ama bu işlemci çok kötü çalışıyor hemen ısınıyor pilide içiyor mahvediyor herşeyi 8
Faal
Active Level 7
Galaxy S
Ben bütün teknoloji YouTube sayfalarının videolarını izledim bu telefonla alakalı sağolsunlar hiç gömeni görmedim aksine herkes afedersiniz ilah katına çıkarıyordu telefonu. Yalan yok batarya ve işlemci harici mükemmel telefon ama en önemli iki unsur zayıf kalınca telefonu ortalamanın çok altına çekiyor
0 Likes
Galaxy S
S22 ultra zaten Çoook kaliteli ve premium bir Cihaz ama 8 gen 1 tek sorunu bu cihazın Batarya zaten işlemciden ötürü kötü o yüzden tek kusuru işlemci denilebilir Çok güçlü ama hemen ısınan ve o sırada Pili içen bir işlemci kısacası çok Verimsiz

Bide sana sinir olacağın birşey dicem 8 gen 1 sorunlu çıkış yapınca baya sorunlu çıktı anlattığım gibi hemen ardından 8 plus gen 1 'i çıkarttılar üstünü örtmek için ve 8 plus gen 1 oldukça verimli az ısınan bir işlemci olmuştu tam anlamıyla 8 gen 1'li Cihazları kaderine terk ettiler Neredeyse
0 Likes
Faal
Active Level 7
Galaxy S
Olan S22 ultra alıcısına oldu desene...
Galaxy S
Valla öyle oldu ya s23 ultraya geçicen ki Bi geçsen işlemci Konusunda inanılmaz rahat edeceksin ne ısınma derdi nede Pil derdi olucak
0 Likes